Hlavní obsah
Článek

Fashion guru Super.cz Filip Vaněk (46) zhodnotil závěrečný ceremoniál filmového festivalu v Karlových Varech. Koho označil za nejlépe oblečenou hvězdu a kdo naopak totálně propadl?

Pořádně to schytala herečka Anna Polívková (45). „Anička je talentovaná herečka v příšerných šatech a s katastrofickým psaníčkem. Je to ohavnost. S ručníkem a opalovacím krémem by to na pláž šlo,“ řekl drsně Filip Vaněk.

Také partnerka Zdeňka Podhůrského za toto hodnocení nebude ráda. „Objevil jsem něco tak ohavného… Jsou tam naprosto katastrofické punčocháče v otevřené botě. To se dít nesmí. Je to obrovský přešlap. To se už nesmí nikdy nikde opakovat. Co se opravdu nepovedlo, je make-up a vlasy. Nechci mít vypálený rohovky, dejte to pryč,“ otočil hlavu hvězdný stylista.

Nadšený nebyl také z šatů Marthy Issové (43). „Jsou o ničem, je to obyčejný a zlatou éru Hollywoodu, jak popsala model návrhářka šatů v tiskové zprávě, připomínají jen hedvábnými župánky, ve kterých je líčili ve zlatých karavanech. Není to dobrý, nefunguje to. Je to obyčejný a celkem i ošklivý,“ dodal Vaněk.

Naopak za nejlépe oblečené dámy označil Aňu Geislerovou (48) a manželku ředitele festivalu Darinu Muchovou. „Nikdy jsem neviděl Aňu lépe oblečenou. Tleskám,“ řekl na adresu Geislerové.

Ještě více vychválil Darinu Muchovou. „To je za mě vítězka festivalu. Šaty z dílny Anamé jsou přenádherné, na přenádherné ženě s dokonalým účesem. Darino, tohle se vám strašně povedlo,“ dodal Vaněk.

Na poslední díl Fashion Bosse z filmového festivalu v Karlových Varech se můžete podívat právě teď v našem videu.

Další články

Načítám