Hlavní obsah
Článek

Módní guru Super.cz Filip Vaněk (46) v našem pořadu Fashion Boss zhodnotil celebrity, které se zúčastnily slavnostní premiéry divadelní hry Forman. Protože letní scény po celé České republice již začaly, můžete se inspirovat, jak na ně vyrazit oblečení a co naopak rozhodně nechat doma na zahradu.

Pořádně to schytal Lešek Wronka. „Tento typ trička je na spaní. Já tam snad vidím i fleky. Nikde na světě to žádný kultivovaný muž nenosí. To je triko na zahradu - když k vám nikdo nejde. Nebo by se s tím dobře leštila okna, pokud je to bavlna,“ řekl drsně na adresu Wronky. Naopak pochválil jeho partnerku Vendulu v červeném kostýmu. „Toto je velmi dobrý návod, jak chodit přes den do práce nebo do divadla,“ zhodnotil její outfit Vaněk.

Další, komu se model nepovedl, byla Lenka Zahradnická. „Nikdy si neberte bomber s áčkovými šaty. To udělá jen neumětel. A už vůbec nikdy espadrilky k šatům mezi lidi na společenskou akci. To jsou boty do restaurace na pláž. A nikdy ne černou se žlutou. To taky nefunguje,“ začal Vaněk.

„A ta kabelka je na pytlíky na psí exkrementy? Ještě má tu tašku pod zadkem. Tady je zle úplně všechno. Je to ohyzdný styling na celkem hezký holce. Chci tím ukázat, že lidé nechybují v jednotlivých kusech, ale v kombinacích. A pak vypadají jako kašpaři,“ doplnil stylista.

Crossbody tašku měla také Vanda Hybnerová. Její outfit, pokud by byl na denní nošení, zhodnotil velmi kladně. Bohužel taška se naprosto nehodila na společenskou akci.

A překvapivě to schytala i jedna z českých módních ikon Hana Vagnerová. „Vyladit takhle kabelku s botami, to umí fakt velký odborník. Hanka je většinou nejlépe oblečená široko daleko, tady to brutálně nezvládla,“ dodal, že celkově je outfit úplně mimo.

Co prozradil o dalších hvězdách? Podívejte se na Fashion Bosse v našem videu.

Další články

Načítám