Hlavní obsah
Článek

Stylista Filip Vaněk (46) má zase jazyk jako břitvu. V novém díle módního pořadu Fashion Boss si opět nebral servítky a ohodnotil outfity hvězd, které se zúčastnily posledních prázdninových večírků, když ještě v Česku panovalo horké počasí.

Pořádně to schytala herečka Anna Dvořáková (22), nešetřil ani Evu Burešovou (31) nebo Janu Bernáškovou (43). V šoku byl pak z kabelky Radany Labajové (44) ze skupiny Holki.

„Absolutní absence vkusu i s tím účesem, s těma dvěma koblihama na hlavě. Monokloidní styl není kultivovaný make-up, odstranil bych tu ohavnost kolem krku,“ řekl na adresu Anny Dvořákové.

Janu Bernáškovou kritizoval už poněkolikáté. „Krásná herečka, která nedisponuje vkusem ani citem pro módu,“ řekl stylista.

Evu Burešovou kritizoval především za boty, které u ní viděl již podruhé. „Eva Burešová si asi tyto boty oblíbila a dokázala s nimi zničit i celkem hezký kalhotový kostýmek. Zabila ho tou samou obuví jako v minulém díle šaty,“ vysvětlil.

Co ho ale šokovalo, byla kabelka Radany Labajové. Viditelně „fejková“ kabelka ho překvapila. „Když jdeme na Tenerife na pláž, prodávají tam mladí muži tyto kabelky. Kdyby vynechala tašku, která je neoriginální a zavrženíhodná, a vzala si kovbojské kozačky, tak by to bylo hezký,“ dodal Vaněk.

Na nový díl Fashion Bosse se můžete právě teď podívat na videu.

Další články

Načítám