Hlavní obsah
Článek

Módní guru Super.cz Filip Vaněk (46) si v novém díle Fashion Bosse posvítil na hvězdy televize Nova. Kdo ho potěšil a komu tentokrát pořádně naložil?

„To zdravotnické obutí zdravotní sestřičky, to je hodně povedené. Takhle outfit usadit na prdel, to opravdu není dobré. To nefunguje,“ začal hned zostra na adresu moderátorky Kristiny Kloubkové (47).

Obul se také do Patricie Pagáčové. (35)„Opět kalhoty z úboru zdravotníků. Velmi zajímavá je kombinace lněných kalhot s tím obutím na klínku. Těmto botám se prosím všichni vyhněte. Já bych byl rád, kdyby se Patricie vyhnula i takovým kalhotám. Bílá barva dokáže přidat i tam, kde nic není. A nefunguje to s tím gipsy topem. Je to nesourodé kombinování,“ vysvětluje stylista.

Pořádně naloženo dostaly také herečky Ljuba Krbová a Jitka Ježková. „Žabička kvak. Krásná žena ve špatném obalu. Asi byste si mohli myslet z výběru dnešních modelů, že se vrátily do módy boty na klínku. Není tomu tak. Crossbody brašna patří na sendviče na procházku do lesa,“ zhodnotil outfit Ljuby Krbové.

A nešetřil ani Jitku Ježkovou. „To je kus hadru, kterým máte vytřít podlahu, a ne si to vzít na sebe,“ dodal.

Jak zhodnotil další hvězdy? Na to se podívejte v novém díle Fashion Bosse.

Další články

Načítám