Hlavní obsah
Článek

„Jdu si dát kapky do očí, protože po tomto díle bych nemohl řídit po Praze v autě, to bych naboural. Bylo to otřesný,“ zhodnotil hvězdný stylista Filip Vaněk (46) outfity hvězd v dalším dílu našeho pořadu Fashion Boss.

Hvězdy vyrazily na módní přehlídky a také letní párty. Co Filipa rozčílilo nejvíc? „Tohle je všechno, jenom ne módní. Je to laciná podprsenka se sukní z baletního kostýmu a bagančata. Nemá cenu se tady o tom bavit,“ řekl na adresu tanečnice Denisy Grossové, která byla hostem módní show Osmanyho Laffity.

Její sestra Natálie si vedla lépe. „To není Sharlota? Inspiruje se jí. Vlastně mě to na ní baví. Účes, brýle, nepůsobí to komicky, trapně na rozdíl od její sestry. Je mladá, vlastně je to dobrý,“ prozradil o outfitu Natálie Grossové.

Hůř dopadly modely, které vynesly hvězdy na módní show Poner, která se konala v cirkusovém šapitó. „Pochválil bych účes. A má hezký boty. Ty šaty nechci vůbec hodnotit. Nesnáším zelený oblečení. Má na sobě zelený polštáře. Já nesnáším na polštáři jinou barvu než bílou,“ řekl Vaněk.

Návrhářka Debbie Brown to taky nezvládla. „Na přelomu 18. a 19. století už cirkusy existovaly a součástí bylo takzvané obludárium. Jestli při produkci této přehlídky zašli tak daleko, že ho tam pořídili taky, tak to je slušný,“ řekl.

Schytaly to také Dominika MyslivcováEva Perkausová. „Tohle nepatří na veřejnost. Jediný možný způsob užití těchto šatů je na holé tělo jako burleska ve sklenici,“ zhodnotil stylista.

A co dodal na adresu Perkausové? „To si spíchla z toho šapitó? Já když vidím ty modely, tak bych si sám sobě vypíchnul oči, než bych na tu akci došel,“ uzavřel Vaněk.

Co dalšího prozradil? Podívejte se na nový díl Fashion Bosse v našem videu.

Další články

Načítám