Hlavní obsah
Článek

Filip Vaněk (46) si ve speciálním letním díle Fashion Bosse posvítil na plavky českých i zahraničních hvězd. Neřešily se jen trendy, ale spíše to, jaké postavě jaký střih plavek sluší nebo jakých vzorů se vyvarovat. Plavkový speciál se natáčel na ostrově Tenerife.

„Plavky musí hlavně sedět. To je základ,“ řekl rázně Filip. Jiný styl sedí Lele Vémole se silikonovými vnadami číslo 10, jiný Ornelle Koktové s přírodními pětkami a úplně jiné jsou zase vhodné pro ženy, které příroda neobdařila.

„Když nemáte prsa v kondici, nezpevněný typ plavek nelichotí. Jsou moc otevřené, mají průstřihy. Byly by pro ni lepší plavky, které vnady podrží,“ řekl na adresu Ornelly Koktové, která má ženské křivky.

Naopak pochválil Vendulu Pizingerovou. „Je to také typ velmi ženské postavy. Ale Vendula zvolila správně. Košíčky s kosticemi a silnější ramínka. Prsa to drží tam, kde mají být. Prodává to, co má hezké a schovává to, co je potřeba schovat. A vždycky pomůžou i kalhotky s vyšším pasem,“ vysvětlil stylista.

Jaký střih sedí silikonovým obřím vnadám? To ukázal na Lele Vémole. „Na její figuru je tento střih podprsenky správně. Drží poprsí tam, kde má. Prsa dole nevykukují, perfektně jí sedí. To je nejdůležitější. Plavky musí hlavně sedět. Nelíbí se mi ale ten lesk plavek,“ dodal Vaněk s tím, že je u této postavy lepší se vyvarovat vzorů.

Naopak silikonová Lenka Dragounová šlápla vedle. Na ní Filip ukázal, jak opravdu ne. „Cílem plavek je zakrýt ňadra celá, není cíl překrýt jen bradavky. Pokud chceme jít touto cestou, stačí kalhotky, můžete zůstat nahoře bez. Na půli cesty to není nikdy dobrý,“ vysvětlil Vaněk.

Kritiky se dočkala i Eva Longoria. Na ní Filip demonstroval, že špatný střih plavek udělá medvědí službu. „Spodek kalhotek bych jí dal tak, aby byl nad pupík. Každá postava může vypadat krásně v dobrém oblečení. Není žádoucí, aby plavky cosi přeřezávaly a přetékalo to přes šňůrky,“ dodal.

Co řekl na adresu dalších celebrit, se podívejte v celém díle plavkového speciálu Fashion Bosse.

Další články

Načítám