Hlavní obsah
Článek

Zahájení filmového festivalu v Karlových Varech je každoročně přehlídkou rób, které hvězdy vybírají i několik měsíců. Jak se jim to tentokrát podařilo? Módní guru Super.cz Filip Vaněk (46)je ve Varech, a proto jsme pro vás přichystali speciální díl Fashion Bosse přímo z filmového festivalu.

Jak si hvězdy vedly? Vaněk byl tentokrát mile překvapen. „Bylo to o několik latěk výš, než jak jsme zvyklí,“ řekl ve Fashion Bossovi Vaněk.

„Aňa Geislerová je naše ikona, ale její sestra Ester je tentokrát lepší. Ester má perfektní moderní mladistvý účes. Tentokrát Ester Aňu pokořila,“ prozradil stylista.

Pochválil také Vojtu Dyka, kterého většinou tvrdě kritizuje. „Velmi umírnil svůj indiánský kolotoč. Pojďme mu odpustit, že nemá motýlka. Vlastně nedodržel dress code, ale dá se mu to odpustit. Takhle dobře oblečeného jsem ho ještě neviděl,“ pěje ódy Vaněk.

Kristýna Dufková, partnerka Jiřího Macháčka, šlápla vedle s kabelkou. „Baví mě ta rebelie s kozačkami. Tyhle šaty jsou komplikované, protože přidávají kila. Ale hrubým přešlapem je to kožené psaníčko aneb obálka na dopisy. A zřejmě z červeného koberce vyrážejí na karlovarskou poštu,“ usmívá se.

Kabelku kritizoval i u Terezy Maxové. „Ta taška je prostě strašná. Na červeném koberci nemá být, a navíc tahle taška jí to kazí. Výběr tašky jí ubírá na celkově dokonalém outfitu,“ doplnil náš módní guru.

Další články

Načítám