Hlavní obsah
Článek

Nejluxusnější party filmového festivalu v Karlových Varech je každoročně UniCredit. Na akci se scházejí nejbohatší lidé Česka a outfity tomu odpovídají. Jak si letos vedly české hvězdy?

Kdo byl úplně vedle, kdo se zbláznil a kdo naopak oslnil? Na to odpoví v novém díle Fashion Bosse náš módní guru Filip Vaněk (46).

„Všichni víme, že má Simona jedno z nejkrásnějších těl. V jejím věku 50 plus to je něco neskutečného. Co bych si ale nepřál je, aby si na sebe dávala Síma věci, které nejsou třeba. Tenhle řetěz jí dodává na lacinosti a klobouk je dávno za zenitem,“ řekl na adresu Simony Krainové Vaněk. „Nechtěl jsem, aby Simona v tomto díle byla ta nejhorší. Ale má kliku, jedna dáma to zabila ještě víc,“ dodal drsně.

„Ta přišla a vylezla z devadesátek. Takhle se chodilo v té době. Ty šaty ať vyhodí, jsou hrozný,“ okomentoval model Dominiky Branišové, partnerky Jaromíra Jágra stylista. Pořádně to schytala také Jana Doleželová, kterou Vaněk přirovnal k Čachtické paní.

Nový díl Fashion Bosse můžete sledovat právě teď v našem videu. Už teď je jasné, že Simona Krainová (51), Dominika Branišová (30), Jana Doleželová (43) nebo Dominika Myslivcová (29) skákat nadšením rozhodně nebudou.

Další články

Načítám