Hlavní obsah
Článek

Miraiova zlomená čelist, neplánovaná popularita olympijského skokana i nekončící soud Ondřeje Brzobohatého a Taťány Kuchařové. Nejen tyto kauzy, které v posledních dnech plní stránky společenských magazínů, spolu v novém dílu pořadu Brní to! proberou moderátorka Eva Decastelo (46) a bývalý profesionální fotbalista Petr Švancara.

Od té doby, co Česko obletěla zpráva o tom, že má zpěvák Mirai Navrátil (32) zlomenou čelist, se pochopitelně šíří všemožné spekulace o tom, jak ke zranění přišel. Petr zná Miraie spoustu let, jsou přátelé. Ani on však o incidentu moc neví. „Nikdo nic nechce říct. Slyšel jsem tři verze, jedna je tedy nejčastější. Ale shodou okolností jsem včera potkal člověka, který je Miraiovi taky blízko, a ten mi řekl, že to všechno taky není pravda,“ řekl s tím, že kolem příběhu je plno nejasností a tajností. Nejzvláštnější se Evě i Petrovi zdá, že Mirai viníka svého zranění nenahlásil policii…

Eva s Petrem pochopitelně probrali i zajímavé okamžiky z olympiády. O medailích a výsledcích se toho na sportovních webech napsalo dost, naši moderátoři si posvítili spíše na pikantnější okamžiky. Ano, nejspíš jste uhodli, že se jedná o skokana, který shodil laťku svým přirozením. Sice se tím připravil o cenný kov, ale popularitu si získal nejspíš větší, než kdyby medaili vyhrál. Co vše teď dostává za nabídky?

Došlo ale i na ženu, která podle Petra zas až tak úplně jako žena nevypadá, nicméně jí bylo umožněno na olympiádě v ženském boxu soutěžit. Proč Evě s Petrem kauza připadá nefér i vůči alžírské boxerce?

Už dva roky probíhá soud mezi Ondřejem Brzobohatým a Taťánou Kuchařovou, v rámci něhož se vytahují i hodně osobní záležitosti. Co si o tom naši moderátoři myslí? A na čí jsou straně? To se dozvíte v novém dílu pořadu Brní to!

Další články

Načítám