Hlavní obsah
Článek

Je tu další díl pořadu Brní to! a s ním samozřejmě naši moderátoři Eva Decastelo (46)Petr Švancara. Jako vždy okomentují aktuální dění nejen v českém showbyznysu, od StarDance až po výši platu první dámy Evy Pavlové.

Českým showbyznysem v těchto týdnech pochopitelně hýbe taneční soutěž StarDance. Jak se kterému páru podařil tanec, si budou diváci pamatovat nejvýše do příštího dílu. Průšvih kuchařky a food bloggerky Chili Ta Thuy, které se rozpadly šaty, jim asi utkví v paměti o něco déle. Zatímco se na produkci České televize valí vlna kritiky, Petr Švancara má jasno: Víc takových okamžiků!

Větší problém je podle naší moderátorské dvojice jinde. Stejně jako většina diváků v porotě postrádají Zdeňka Chlopčíka (67), který byl v dosavadních dílech obávaným katem. Jeho přísné hodnocení ale divákům včetně Evy Decastelo a Petra Švancary chybí. Rozhodnutí ho z poroty odvolat České televizi odpustí jen pod jednou podmínkou. Kým by ho chtěli nahradit, se dozvíte v dnešním dílu pořadu Brní to! A to by StarDance teprve měla grády…

Na otázku, jestli už Petra do StarDance oslovili, mlžil takovým způsobem, že to skoro vypadá, že bychom ho mohli v další řadě vidět. Ale kdo ví, na to si ještě budeme muset počkat.

Na přetřes ale přijde i přehlídka Victoria’s Secret, kde se po letech sešly i někdejší ikony show této značky spodního prádla. Co Švancara říká na to, že tentokrát molo nepatřilo jen modelkám do 30 let a 50 kil? A která z modelek se mu líbila nejvíc? A co by řekl na to, kdyby nabídku jít přehlídku spodního prádla dostala jeho žena? To prozradil v dnešním dílu pořadu Brní to!, kde šokoval i svou kolegyni Evu Decastelo. Švancara totiž peprně okomentoval prádélko slavné modelky.

Veřejnost ale pobouřila i informace o tom, že si politici zvedají platy. Proč to Petru Švancarovi připadá v pohodě? A co říká na plat první dámy Evy Pavlové? Zdá se mu částka 95 tisíc korun měsíčně adekvátní jejím povinnostem, nebo mu to přijde přemrštěné? Nejen to se dozvíte v našem videu.

Další články

Načítám