Hlavní obsah
Článek

Je správné, že v soutěži krásy zabodoval muž bez nohy? Mělo by hajlování přestat být tabu? A je v pořádku rozdávat lidem zdarma ojetá auta? Nejen tato témata probrali fotbalista Petr Švancara a moderátorka Eva Decastelo (46) v novém dílu pořadu Brní to!

Finálový večer Muže roku stále rezonuje společností. Mezi pěti vítězi, kteří naši zemi pojedou reprezentovat na světové soutěže, se umístil jeden se sádrou na noze a jeden, který o dolní končetinu přišel úplně. Co si naši moderátoři myslí o úspěchu pánů s takovým handicapem? Finalista se sádrou na noze kvůli soutěži dokonce zrušil svatbu. Decastelo a Švancara se nabídli, že by mu svatbu klidně odmoderovali. A práskli za kolik.

Na soutěžích krásy všeobecně ale Petrovi s Evou vadí jiná věc, a to neupřímné rozhovory, ve kterých dost často zazní stejné věci, jako by snad bylo povinností je do odpovědí zahrnout. Jakou odvážnou disciplínou by je bývalý fotbalový reprezentant nahradil? Většina mužů by jistě nebyla proti, řady zájemkyň o účast by ale nejspíš prořídly…

A co sám Švancara? Kdyby mu před dvaceti lety nabídli účast v podobné soutěži, šel by do toho? Na své tělo byl ovšem pyšný ještě poměrně nedávno. Kdy se své manželce líbil nejvíce?

Ne zrovna pozitivní reklamu si u nás udělal influencer Jan Mariánek (26), který na skok přijel z USA, kde trvale žije. Zorganizoval velkolepé setkání s fanoušky, které ovšem nedopadlo úplně podle jejich představ. Je podle Petra s Evou v pořádku, že lidem zdarma rozdával ojetá auta? Nebo se obdarovaní oprávněně rozčilovali, že vozy nebyly nové? Co by fotbalista bohatému influencerovi doporučil změnit?

Ještě větší vlně hejtů ovšem čelí účastnice reality show Survivor Hana Gelnarová (23). Údajně z legrace se nechala natočit, jak hajluje, a později tvrdila, že vůbec nezná význam tohoto gesta. Dá se jí věřit, že opravdu nevěděla, co dělá? Nebo jen přehnala svou snahu za každou cenu provokovat? Mělo by být hajlování stále tabu, nebo už je válka až takovou minulostí, že by nad ním mohlo být možné přimhouřit oči? Nejen k tomu se Eva Decastelo a Petr Švancara vyjádří v dnešním díle pořadu Brní to!

Další články

Načítám