Hlavní obsah
Článek

Je tu další díl pořadu Brní to! a s ním i shrnutí toho, co se za poslední týdny událo v českém showbyznysu. A že toho nebylo málo. Jistě ještě nějakou dobu bude rezonovat bitka Jaromíra Soukupa (55)Miroslava Dopity (40) před domem Agáty Hanychové (39).

Dá se věřit verzi modelčina bývalého přítele, že si nechal naložit schválně, aby nebyl obviněn z nepřiměřené obrany? Nebo jen odmítá přiznat, že na úder jejího současného manžela nestihl včas zareagovat? Nejen moderátorka Eva Decastelo (46) a fotbalista Petr Švancara by rádi viděli nahrávku souboje, která je údajně v rukou policie. Co by ale viděli ještě radši? Kdyby si to Soukup a Dopita vyřídili v pořádném ringu nebo kleci před publikem. Koho by tipovali na vítěze?

Podobně vyhrocené vztahy jsou ovšem i v rodině Štikových, což jen potvrdila nedávná svatba Charlotte (28), na kterou její sestra Ornella (31) nepřišla. Naopak o účasti jejich matky Moniky Binias (52) věděli všichni… A právě jí dává Ornella za vinu, že se nepostarala o to, aby vše bylo ideální. Co si Petr Švancara o rodině Štikových a jejich věčných sporech myslí? To prozradil v dnešním dílu pořadu Brní to!

Hojně diskutovaná byla i oslava osmdesátin exprezidenta Miloše Zemana. Naši moderátoři zavzpomínali na jeho působení na Hradě, nezapomněli okomentovat jeho lásku k becherovce a možná trochu nedůstojný konec jeho úřadu. Došlo ovšem i na letmé zhodnocení outfitů politické smetánky.

Eva si v souvislosti se změnou barvy vlasů účastnice oslavy Kateřiny Konečné vzpomene na novou blond image Leoše Mareše (48). Co by mu ještě doporučili změnit? A nechal by se do blond barvy přesvědčit i Švancara? Nejen to se dozvíte v dnešním dílu pořadu Brní to!

Další články

Načítám