Hlavní obsah
Článek

V rámci módního veletrhu měl bývalý fotbalista Petr Švancara příležitost, vyzkoušet si na vlastní kůži práci modela. Jak se mu to líbilo? „Bavila mě ta profesionalita všude kolem,“ řekl v pořadu Brní to! s tím, že přesné načasování a organizace zjevně nebyly tím, co ho zaujalo nejvíc. Jeho pozornosti pochopitelně neunikly krásné ženy!

U těch Eva s Petrem ještě zůstali, bez komentáře nemohli nechat ani to, že herečka Alice Bendová otevřeně přiznala, že se chystá na liposukci. Měly by ženy o podobných procedurách mluvit veřejně, nebo si „umělé“ zkrášlování nechávat pro sebe? A jak se Petr dívá na to, že by třeba jednou měla podobný zákrok podstoupit jeho žena?

Dojde ale i na novou řadu Love Islandu. Co Petr s Evou říkají na aktuální soutěžící? A proč se podle nich na ostrov posílají i „provařený ksichty“? Nejen to se dozvíte v dnešním díle pořadu Brní to! s Evou Decastelo (46) a Petrem Švancarou.

Poněkud drsnější byla ovšem tisková konference Clash of the Stars, kde občas padne i nějaká ta facka. Tentokrát tam ale létaly mnohem horší věci, za které milovnice fekálií Nikola Lauberová dostala doživotní zákaz se akcí pod hlavičkou „clashe“ účastnit. Nad něčím ale přece jen Evě s Petrem zůstává rozum stát - kde bere svou „munici“ a jaký je její původ?

Další články

Načítám