Hlavní obsah
Článek

Dominika, Eva, nebo snad nakonec přece jen Agáta? Která z nich má v jeho srdci nejvíce prostoru? Ženy Jaromíra Soukupa se teď řeší v nejedné kavárně či internetové diskusi. Dojít na ně tedy muselo i v našem pořadu Brní to!, kde si o milostném životě někdejšího mediálního magnáta zaspekulovala moderátorka Eva Decastelo s fotbalistou Petrem Švancarou.

Konspirační teorie se rozjíždějí na plné obrátky a kromě nápadu, že si Soukup jen buduje image obletovaného Casanovy, zazní i varianta, že se záměrně obklopuje ženami, které mají něco společného s jeho bývalou přítelkyní Agátou Hanychovou. Snaží se ji tím snad získat zpátky?

To by byl docela gól, nemyslíte? Tato spekulace ovšem zdaleka nebyla tou nejdivočejší. Eva s Petrem totiž rovnou začali vymýšlet, s kým by se měl Jaromír objevit ve společnosti příště. Evin výběr by vztahovou pavučinu v českém showbyznysu pěkně zamotal. Petr ovšem přišel s ještě větší senzací. S kým by chtěli Soukupa vidět? To se dozvíte v dnešním dílu pořadu Brní to!

Českým showbyznysem ale nehýbe jen Jaromír Soukup. Dojde i na rozvod fotbalisty Milana Baroše s manželkou Terezou. I jí už Petr vyhlédl nového, neméně slavného partnera, v tuto chvíli je ale bohužel zadaný.

Řeč přišla i na slavnou provokatérku Nelu Slovákovou, kterou podle slov Evy Decastelo lze buď milovat, nebo nenávidět, ale nic mezi tím. Do které skupiny moderátorka patří a proč? A co si o krásné provokatérce myslí Petr Švancara? Nejen to se dozvíte v našem videu.

Další články

Načítám