Hlavní obsah
Článek

Zahájení olympiády, jehož některé části vzbudily velkou kontroverzi. Olympijskou kolekci, kterou Češi hejtovali, ale ve světě ji ocenili jako jednu z nejlepších. „Rychlozásnuby“ Charlotte Štikové, ale také kauzu českých influencerů, kteří si čím dál častěji nechávají za obsah na sociálních sítích platit. Petr ŠvancaraEva Decastelo (45) probrali v novém Brní to! kauzy, které v posledních dnech hýbaly českým šoubyznysem.

„Nikdy mě to ani nenapadlo,“ přiznal Petr Švancara k tématu placeného obsahu na sociálních sítích. Uvedl, že nabídek dostává spoustu, soukromí ale prodávat nepotřebuje. „Že o mě lidé mají zájem, toho si vážím,“ řekl mimo jiné.

Také popřál Charlotte Štikové hodně štěstí v novém vztahu, který již stihla dotáhnout k zásnubám. „Já jsem jednou rozvedený a přál bych jim, aby to nemuseli zažít, protože ten rozvod není žádná sranda. Tímto zdravím svou první ženu,“ řekl. Šťastným snoubencům pak ještě popřál, aby se o nich za půl roku nepsalo, že po sobě házejí kredencí.

Jak se mu líbila olympijská kolekce? Podle čeho pozná, jestli je žena přírodní blondýna, nebo bruneta? Na jaký produkt by nedělal reklamu za všechny prachy světa? A čím vzal Evě Decastelo slova? Podívejte se na nový díl pořadu Brní to!

Další články

Načítám