Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Simonu Šimkovou znáte z obrazovky TV Nova. Vyzpovídali jsme ji na téma mateřství a nákupy oblečení pro děti.

Mateřství si hodně užívám. I když v těžších momentech, kdy jsem unavená po probdělých nocích a přes den mi nezbývá ani chvilka pro sebe, si říkám, kam se hrabe práce. Ale zároveň vidím, jak je můj Maty úžasné a zdravé miminko a vím, že čas s ním je to nejkrásnější, co mohu mít. A jsou mi úplně jedno mé kruhy pod očima a bolavá záda z neustálého chování. Mateřství je pro mě krásné a naučilo mě spoustu nového a doposud nepoznaného. Třeba úplně novou podobu bezmezné lásky.

Foto: Brumla.cz
Mateřství Simoně sluší

Změnilo vám mateřství pohled na to, jak vybíráte oblečení pro sebe nebo svého syna?

Více jsem si uvědomila praktičnost nakupování oblečení. Chci se cítit ve svém oblečení hezky, a to třeba i „jenom“ doma. Všechny maminky určitě znají, jak vypadá jejich oblečení po chvilince s jejich ratolestí. Asi nemusím zacházet do podrobností a stejně tak Maty, toho bych mohla do čistého převlékat každou chvíli. Proto jsem začala nakupovat v secondhandu. Máme tak za pár korun spoustu skvělých a dokonce značkových outfitů. Sama jsem po objevení secondhandu Brumla.cz byla překvapená, že oblečení z druhé ruky může vypadat jak nové. Doslova za pár kaček seženu značkové kousky.

Foto: Brumla.cz
Slavnostní outfit od Brumla.cz

Málokdo by asi tušil, že máte blízko k udržitelné módě. Jak jste se vlastně dostala k nakupování v dětském online secondhandu Brumla.cz?

Já jsem vlastně nikdy nebyla na nějaké drahé a luxusní oblečení. Přijde mi líto utratit spoustu peněz za jeden kousek, který pak máte párkrát na sobě. A u Matyho ještě o to víc, že rychle roste a je proto neustále nutné obměňovat mu šatník. Takže když jsem dostala od kamarádek tip na Brumlu, hned jsem ho okoukla a vyzkoušela nakoupit. A nakupuji tam stále. Na Brumlovi vždy vychytám nádherné značkové oblečky. A Maty je fešák. Baví mě i ten adrenalin být u toho nejlepšího kousku jako první.

Foto: Brumla.cz
Outfity na hřiště pořídila Simona na Brumla.cz

Máte tedy nějaké osvědčené tipy nebo strategii, jak na Brumlovi najít ty top úlovky?

To neee, to vám nemůžu říct. Kdybych vám to řekla, tak by pak nezbyly na mě. Mám už totiž svou taktiku za tu dobu, co tam nakupuji vybroušenou k dokonalosti. Tak možná jen stručně. Důležité je být tam včas. Novinky jsou každé pondělí a čtvrtek v 8 ráno a hlavně musíte být rychlá, aby vám ty nejlepší kousky nevyfoukl někdo jiný.

Foto: Brumla.cz
Celá šťastná rodinka

Jak se vám na Brumlovi nakupuje a jaké jsou vaše zkušenosti s kvalitou jejich oblečků?

Oblečky od Brumly jsou úžasné. Nikdy se mi nestalo, že by přišlo nějaké oblečení poškozené nebo jiné než na fotce. Mají obrovský výběr, od bodýček, přes tepláky, mikiny až po bundy. Vždy jsem spokojená. A nejsem sama, všimla jsem si, že ostatní zákaznice už jim udělily spoustu pochvalných recenzí a sdílejí fotky svých dětí v oblečení od Brumly.

Jste aktivní i na Instagramu. Inspirujete se tam, nebo jste hlavně tvůrkyní obsahu?

Ráda jen tak Instagramem listuji, něco si přečtu, něco si uložím. Třeba uložené recepty hned druhý den uvařím nebo hezky sladěný outfit si zkusím nakombinovat i doma. Inspirace na dětské outfity nacházím právě i na Instagramu Brumly. Takže ano, inspiruji se příspěvky ostatních a zároveň i já sama se snažím na Instagramu být inspirací. Teď nejvíc sdílím tipy, co se mi osvědčilo s Mathiáskem. A musím říct, že právě na jeho outfity mi chodí skvělé odezvy od maminek, které tento obchod znají, a tak si notujeme, jak skvělé věci jsme nakoupily.

Další články

Načítám