Hlavní obsah
Článek

Hledáte lásku, nebo jste již našli svou druhou polovičku a zajímá vás, jak na tom bude váš vztah v blízké budoucnosti? Partnerský horoskop pro každé znamení zvěrokruhu vám může poskytnout náhled toho, co můžete od svého vztahu očekávat. Ať už jste zasnoubeni, nebo jen začínáte, zvědavost nikdy neškodí! Zde je přehled na následující týden a my doufáme, že se vám splní vše, co si přejete.

Beran

Berani jsou přirozeně vášniví a energičtí. Nejlépe se hodí k partnerům, kteří umí ocenit jejich entuziasmus a kteří jsou ochotni jít s nimi ruku v ruce do každého dobrodružství. Váhy se svým smyslem pro harmonii mohou být ideálními partnery, již Beranům pomůžou najít rovnováhu mezi jejich impulzivními sklonky a potřebou klidu.

Býk

Býci jsou známí pro svou potřebou stability a bezpečí. Chtějí partnera, který rozumí jejich potřebě klidného a uspořádaného života. Panny, které jsou praktické a systematické, mohou být pro Býky skvělou volbou, protože obě znamení sdílí lásku k pohodlí a kvalitě. Navíc se tato dvě hvězdná znamení podle hvězd dokonale doplňují.

Blíženci

Blíženci jsou sociální a milují intelektuální stimulaci. Proto také potřebují někoho, kdo dokáže udržet krok s jejich rychlým myšlením a střídáním dobrých a špatných nálad. Vodnáři, kteří jsou rovněž intelektuálně založení a mají rádi svobodu, mohou být perfektním partnerem pro lidi narozené ve znamení Blížence.

Rak

Raci jsou citliví a emocionálně založení. Proto také potřebují partnera, který je schopen pochopit jejich hluboké emocionální potřeby, ale také partnera, který je ochotný sdílet s nimi intimní momenty v jejich životě. Štíři, kteří jsou známí pro svou intenzivní vášeň a schopnost hluboké emocionální propojenosti, mohou být ideální volbou pro člověka narozeného ve znamení Raka.

Lev

Lvi jsou charismatičtí a mají rádi pozornost. Jsou přirozenými vůdci a hledají partnera, který ocení jejich kreativitu a energii. Střelci, kteří jsou na tom podobně jako Lvi, si mohou s tímto hvězdným znamením dokonale rozumět.

Panna

Panny jsou praktické a mají rádi pořádek. Potřebují partnera, který rozumí jejich perfekcionismu a který je schopen sdílet jejich touhu po metodickém přístupu k životu. Nejlépe se k nim hodí Býk, protože lidé narození v tomto znamení mají smysl pro pořádek a řád.

Váhy

Váhy hledají rovnováhu a harmonii ve vztazích, a proto potřebují partnera, který je dokáže podpořit a zároveň dodat trochu vzrušení do jejich života. K tomuto znamení se nejlépe hodí Beran, jenž je zároveň vůdce a umí nastavit pravidla.

Štír

Štíři jsou vášniví a hluboce intuitivní. Proto také potřebují partnera, který je schopen pochopit jejich složité emoce a je ochotný prozkoumat hlubiny intimního spojení. K tomuto znamení se nejlépe hodí Rak, jenž umí sdílet jejich potřeby a vášně.

Střelec

Střelci jsou nezávislí a vždy hledají nový smysl života. Mají rádi svobodu a dobrodružství, a proto potřebují partnera, který bude sdílet jejich zápal pro objevování nových horizontů. Proto jsou Lvi skvělými společníky pro toto hvězdné znamení.

Kozoroh

Kozorozi jsou disciplinovaní a cílevědomí, potřebují partnera, který ocení jejich pracovitost a který je podpoří v jejich ambicích. Proto se k nim nejlépe hodí Panny, a to pro svou detailní orientaci a systematický přístup.

Vodnář

Vodnáři jsou nekonvenční a mají rádi intelektuální stimulaci. Chtějí partnera, který je intelektuálně vyrovnaný a otevřený novým nápadům. Nejlépe se k tomuto hvězdnému znamení hodí Blíženci, protože se svou rychlou myslí mohou Vodnářům nabídnout stimulující a vzrušující vztah.

Ryby

Ryby jsou intuitivní a empatické. Rádi hledají hluboké emoční spojení ve svých vztazích. K tomuto hvězdnému znamení se nejlépe hodí Štíři, kteří mají schopnost prohlubovat intimní pouta.

Související témata:

Další články

Načítám