Hlavní obsah
Článek

V tomto týdnu se hvězdy zaměří nejen na vztahy a erotickou energii jednotlivých znamení zvěrokruhu, ale také na vztahy v partnerském soužití. Ať už jste ve vztahu, nebo jste single, hvězdy pro vás mají něco připraveno. Některá znamení mohou očekávat posílení svých vztahů a nárůst vášně, zatímco jiná by měla být opatrnější, aby se vyhnula konfliktům, nebo dokonce možným rozchodům.

Beran

Tento týden budete plní energie a vášně. Vaše charisma přitahuje pozornost, což může vést k vzrušujícím setkáním. Pro ty, kteří jsou ve vztahu, je to ideální čas na obnovení romantické jiskry. Ničeho se nebojte a v sexu trochu experimentujte.

Býk

Býci mohou cítit napětí ve vztazích, zejména pokud nejsou v souladu se svými potřebami. Komunikace je klíčová, aby se předešlo nedorozuměním, která by mohla vést k hádkám. Jestli se vám něco nelíbí, tak to svému partnerovi řekněte, jinak se budete hádat každý den. A sex? Pokud i ta nejmenší jiskra vyprší, bude to definitivní konec vašeho vztahu.

Blíženci

Pro Blížence bude tento týden plný flirtování a sexuální zábavy. Pokud jste ve vztahu, zapojte partnera do svých plánů a užijte si společné chvíle plné radosti a vášně. Nebojte se zkoušet nové polohy a užívat si vzrušující dobrodružství.

Rak

Raci, buďte opatrní, abyste tento týden neignorovali potřeby svého partnera. Váš vztah totiž bude vystaven zkoušce, ale upřímný rozhovor může urovnat všechny spory, které jste doposud měli.

Lev

Lvům tento týden budou přát hvězdy hlavně v romantice. Váš šarm a charisma jsou na vrcholu, což vám umožní snadno navázat nové kontakty nebo oživit stávající vztah. Kromě toho potkáte svou dávnou lásku a to vás nenechá v klidu.

Panna

Je možné, že se u vás tento týden objeví partnerské neshody, které budou vyžadovat trpělivost a porozumění, aby se vyřešily. Pokud navíc s partnerem vyzkoušíte pobyt někde na odlehlém místě, zjistíte, že se vám v sexu daří i to, co bylo doposud nereálné.

Váhy

Váhy najdou tento týden rovnováhu mezi osobními potřebami a potřebami partnera. Je to skvělý čas na sdílení hlubokých emocí a posílení vazeb. Zkuste si někam vyrazit a neseďte jen doma. Taková romantická večeře může být malou předehrou pro eroticky nabitou noc.

Štír

Pro Štíry může být tento týden napjatý, protože se jim nic nebude dařit. Můžete čelit konfrontaci, nebo dokonce tématu rozchodu, pokud své problémy nebudete řešit konstruktivně. Nebojte se mluvit a vyjádřit své potřeby. A co se sexu týče? Neodmítejte partnera a dopřejte mu možnost vyzkoušet si něco nového.

Střelec

Střelci budou mít možnost prohloubit své vztahy a prozkoumat nové hranice s partnerem. Je to ideální doba pro dobrodružství a společné objevování.

Kozoroh

Kozorozi tento týden pocítí, že jejich vztahy potřebují více pozornosti. Nezanedbávejte své blízké a věnujte čas na posílení vztahů. Pokud to uděláte, přinese to své ovoce. A litovat opravdu nebudete.

Vodnář

Je velmi pravděpodobné, že preference žen narozených ve znamení Vodnáře se liší od většiny ostatních hvězdných znamení. Tyto ženy se neřídí konvencemi. Obdivují vše, co je originální, inovativní a fascinující. Mají odpor k monotónnosti, jednotvárnosti a rutině. Co se sexu týče, jsou dravé a partneři se mají na co těšit.

Ryby

Jejich láska je bezmezná a stejně tak bezmezná je i jejich ochota obětovat se pro lásku. Lidé narození v tomto hvězdném znamení mohou být dokonalými milenci. Pokud tedy nehledáte vážný vztah, můžete si užít i menší zábavu se svým sexuálním partnerem.

Související témata:

Další články

Načítám