Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Victoria (†40) možná nebyla zavražděna svým manželem. Případ se stále vyšetřuje. Turecký web Hürriyet přišel s informací, že Victorii zastřelil její manžel David Thomas Blyth, který poté spáchal sebevraždu.

Podle informací Super.cz ale policie případ zatím neuzavřela jako vraždu a sebevraždu a tragickou událost stále řeší. „Rodině zpěvačky oznámili, že vyšetřují i možnost, že by zločin spáchala třetí osoba. Nahrává tomu i fakt, že se Blyth pohyboval ve vysokých podnikatelských a politických kruzích v Ankaře. Vzhledem k tomu se protáhne i převoz zpěvaččina těla do ČR,“ uvedl Super.cz zdroj blízký rodině.

Zpěvaččina matka i sestra Alexandra se nyní nacházejí v Turecku, aby se postaraly o její tři děti. Sestra děkuje za slova podpory a prosí o klid. „S hlubokým zármutkem a bolestí musím oznámit, že moje milovaná a krásná sestra, sluníčko našeho života, která nám přinášela tolik radosti, se svým smíchem, pozitivní náladou, elánem a energií, nás navždy opustila,“ napsala na Instagramu Alexandra, která poděkovala za podporu, které se její rodině dostává.

„Prosím, moc vás všechny prosím, kvůli dětem nám dejte čas. Moje rodina si prochází velice těžkým obdobím. Děti přišly o oba rodiče. Nedávno jsme pohřbili našeho otce a teď sestru a švagra a potřebujeme čas se vzpamatovat, ale především musíme být tady pro děti. Velice si vážíme vašich krásných zpráv, ale v těchto těžkých časech potřebujeme čas se nadechnout, prosím, nevěřte všemu, co čtete ve zprávách, děkuji,“ napsala na Instagramu Victoriina sestra Alexandra. O tom, že by zpěvačka Victoria měla v manželství trable, její blízcí pochybovali.

Sama zpěvačka Super.cz v posledním rozhovoru, který poskytla letos v dubnu, řekla, že je velmi spokojená a její rodina se má dobře. Potvrzuje to i její kamarádka, která si nepřála být jmenována. „Manžel ji fakt miloval, říkala, jak žijí pohádkový život. Byla opravdu spokojená,“ řekla Super.cz zpěvaččina přítelkyně, která organizovala Victoriin poslední pražský pobyt.

Další články

Načítám