Hlavní obsah
Článek

S influencerkou Dominikou Myslivcovou (30) jsme se tentokrát potkali nedaleko jejího rodiště. Z Ostravy, kde žije její rodina, se vypravila na módní přehlídku do Olomouce. Opět jsme měli co probírat. Od jejího vlastního života přes rozvod její sestry Natálie a vrátili jsme se i ke společné večeři s europoslancem Filipem Turkem.

Pokud jde o muže, opět ji doprovázel její manažer, který shodou okolností pochází také znedaleka. Času nyní Dominika tráví v Ostravě víc. S maminkou a sestrou, kterou utěšuje po rozpadu manželství, ze kterého se narodily tři děti. „Pro nás obě to bylo těžké. Já už jsem delší dobu svobodná matka, sestra je na začátku a musí si tím vším projít. Ale zvládneme to. Jsme silné,“ ujišťuje Dominika.

„Jako starší sestra ji musím držet nad vodou, a to také budu. Se třemi dětmi to bude mít těžší, ale bohužel takový život je. Ona si to nevybrala, ale zvládnout to musí. Radím jí dát hlavu vzhůru, dívat se na svět pozitivně. Špatné dny přejdou a po každé bouřce zase vysvitne slunce. Nepřísluší mi rozebírat jejich rozvod, rozhodla se tak, jak se rozhodla. Samotné je mi to líto,“ svěřila se Dominika, která sestřina muže Marka dobře zná, chodili spolu do školy.

Zajímal nás samozřejmě i její vlastní soukromý život. Podle vyhýbavé odpovědi už evidentně minimálně na kávě s nějakým ctitelem byla. Vrátili jsme se i k večeři, na které byla s europoslancem Filipem Turkem, který se o společný snímek podělil se svými fanoušky na sociálních sítích. „Známe se strašně moc dlouho, myslím, že tak osm let. Můžeme říkat, že to byla kamarádská večeře,“ byla opět tajemná Dominika.

Další články

Načítám