Hlavní obsah
Článek

Obvykle ji na závěr karlovarského festivalu, který si herečka Zuzana Stivínová (51) nikdy nenechá ujít, doprovází partner. Letos doprovod změnila, po červeném koberci kráčela se starším synem.

Herečka zvolila na závěrečný večer netradiční sexy model, kdy kabát v pánském stylu doplnila síťovanými punčochami a dráždivosti ještě dodala červená paprička, která zdobila její krk. „To není paprička, ale dračí zub,“ upřesnila Zuzana, které model schvaloval Filip Vaněk.

„Dokonce mi řekl, že můžu mít hodinky, když mám pánský kabát, tedy šatokabát z pánské kolekce Lukáše Macháčka. A šperky jsem si vzala svoje. Filip se o nás skvěle postaral, syna Davida oblékl do smokingu,“ doplnila.

Syna jako doprovod vzala poprvé a pochvalovala si to. Zatímco její muž pozornost médií nesnáší a okamžitě někam mizí, David je prý skvělý společník. „Navíc je biligvní, takže se skvěle baví i se členy poroty. Strašně se mu tady líbí a asi bude chtít příští rok zase, ale asi už ho zase vyměním za manžela. I když je fakt, že jsem vlastně poprvé měla doprovod, který nezdrhá,“ smála se Zuzana v rozhovoru pro Super.cz.

Další články

Načítám