Hlavní obsah
Článek

Slovenská influencerka Zuzana Plačková (33) tráví čas ve svém druhém domově, tedy v Dubaji, kde si s manželem Reném pořídili několik nemovitostí. Krásná brunetka je na svých sociálních sítích velmi aktivní a není se tedy čemu divit, že má už téměř 900 tisíc sledujících.

Podnikatelka, kterou můžete znát i z Hotelu Paradise, s příznivci sdílela nejen jak tráví čas se svou rodinou, ale také ukázala svou perfektní postavu v bílých bikinách. „Krásný den na krásném místě,“ uvedla k fotografiím z mrakodrapu, kde se nachází luxusní střešní klub s bazény.

„Krásná pozadí, dokonalá postava,“ napsal jí jeden z fanoušků, se kterým se další shodují. „Jsi královna, jen kveteš,“ uvedl další. „Ta třetí fotka. Jako ryba v akváriu bych se cítila,“ napsala sledující ke snímku, kde Zuzana pózuje v maličkém bazénu.

Zuzana tráví čas v Dubaji i se svým dvouletým synkem Dionkem, se kterým sdílí rozkošné příspěvky, které mají její příznivci obzvlášť rádi. „Nekonečno lásky s tebou prožívám Dionko. Miluji být tvojí mámou,“ napsala k videu se synkem, kterého má s manželem Reném. S tím dokonce nedávno oslavila devět let od svatby. V galerii se podívejte, jak to Zuzaně sluší.

3
fotky

Další články

Načítám