Hlavní obsah
Článek

Prahu v létě úplně v plánu neměli. Zuzana Belohorcová (48) s manželem a dětmi ale museli změnit prázdninové plány, takže jsme je po dlouhé době potkali osobně, a ne jen prostřednictvím sociálních sítí, kde se Zuzana chlubí idylickým životem na ostrově Tenerife.

„Byli jsme na dovolené na Mallorce a měli se vracet rovnou na Tenerife, ale museli jsme změnit plány, protože syn si musí dojít pro nový americký pas,“ vysvětlovala Zuzana, jejíž syn Nevio je americkým občanem. Ona s manželem Vlastou zase museli řešit víza.

„U nás v životě se nic nemění, žijeme si pořád stejně. Pohoda, klídeček. Děcka mají prázdniny, takže s nimi pojedeme ještě na Slovensko podívat se za rodinou. Když jsme tady kvůli těm administrativním věcem, tak si to tady trošku prodloužíme. Snažíme se setkat se známými, které tady pořád máme a jsme za to vděční,“ doplnila.

Rodnou hroudu Zuzana docela často navštěvovala i kvůli lékařským zákrokům. Letos ale prý žádný v plánu nemá. „Ne, všichni jsme zdraví, celá rodinka. V pohodě si budeme užívat. Ale už se těším i na to, až se vrátíme domů na Tenerife, kde je to fajn i v létě, protože je tam trochu méně turistů. Mám to tam ráda,“ uzavřela.

Další články

Načítám