Hlavní obsah
Článek

Naposledy se objevila ve společnosti před pěti měsíci na slavnostní filmové premiéře. Ohnivě rudá, kterou musela mít kvůli jinému natáčení, se už herečce Tatianě Dykové (46) pomalu vymývá, a protože si užívá volno, může se vrátit k přirozenému vzhledu.

Protože jsme se setkali na představení kosmetických produktů a výživových doplňků, jedním z témat rozhovoru byla péče o pleť. „Mám takové dva módy. Když natáčím, celý den se tomu věnuje maskérka, která má i nějaké podpůrné přípravky, aby pleť pod celodenním nánosem make-upu netrpěla. Hodně dbám na čištění a výživu. Když netočím, nedělám prakticky nic, ale vždycky se odlíčím. I když v civilu moc nalíčená nechodím,“ řekla Super.cz Dyková na představení nového kolagenu unikátního tím, že je vstřebatelný přes sliznici na patře.

„Používám většinou to, co mi doporučí Líba, ale nejsem žádný pedant, moc mě nebaví zkoušet něco nového, i když mi pořád někdo něco nabízí. Ale v propagaci jim moc nepomůžu, protože nemám žádné sociální sítě a tím spolupráce padá. Můžu to doporučit leda kamarádkám. Není to můj styl a vyhovuje mi ta svoboda,“ řekla nám na akci Pure District. Je jednou z mála hereček, které „nekódíčkují“. Nesleduje ani Instagram svého manžela Vojtěcha Dyka a do sociálních sítí nemluví ani synům.

Ti v nich ale prý nijak zásadně nejedou. „Nepozoruji, že by si prohlíželi něčí životy, i když mobily mají od té doby, co začali sami jezdit do školy, což bylo asi kolem deseti let. Nedávala jsem jim žádné limity. Limit jsem já, která vždycky zařve: A dost! A tak akce je pro ně pořád zábavnější než sedět u toho telefonu,“ vyprávěla Tatiana, která se o výchově synů Františka, Cyrila a Aloise více rozpovídala v našem videu.

A co nyní herečku čeká pracovně? „Jedno natáčení se zrušilo z důvodu nemoci pana Bartošky. A teď jsem roztočila minisérii pro Českou televizi s Petrem Zelenkou Limity. Je to báječné a zábavné a to obsazení mi přijde jako úplná pecka. Jinak si ale užívám volna, jara, rodiny a snažím se být podporující, protože Vojta připravuje O2 arénu,“ uzavřela.

Související témata:

Další články

Načítám