Hlavní obsah
Článek

Angie MangombeJosef Kůrka se rozešli. O konci jejich vztahu se spekulovalo v posledních týdnech. Vše začalo v době, kdy Josef redakci Super.cz řekl, že se ruší jejich svatba, kterou už nějakou dobu plánovali.

„Svatba nebude. Jste první, komu jsem to řekl. Nechtěl jsem o tom mluvit, ale nechci ani mlžit. Stejně byste se to dříve nebo později dozvěděli,“ řekl nám Josef Kůrka.

Konec vztahu nyní potvrdila Angie, která má s Josefem téměř ročního synka. „Potřebuji být v klidu a tohle moc nepomáhá. Pojďme se uklidnit,“ řekla na sociálních sítích s tím, že ji lidé doslova bombardují zprávami, které míří na rozchod. „Samozřejmě se k tomu vyjádříme. Jak už jsem jednou říkala, uvědomuji si, že byl náš vztah veřejný, takže se k tomu určitě vyjádříme, ale až nastane správný čas,“ uvedla. „Nejsme spolu. Je to opravdu čerstvé a zatím o tom nechci mluvit,“ řekla webu Extra, který zprávu zveřejnil první.

K rozchodu se Super.cz vyjádřil Kůrka. „Rozešli jsme se dva tři dny po rozhovoru ohledně zrušené svatby. Jak jsme zrušili svatbu, tak to padlo celé. Asi měla potřebu to vytroubit do světa,“ podotkl Josef.

Další články

Načítám