Hlavní obsah
Článek

Julii Hojdyszovou mohou mít diváci v podvědomí už jako modelku, která se zřekla svého druhého místa v soutěži krásy Miss České republiky 2022, což způsobilo na nějakou dobu poprask. Avšak na popularitě jí přidala až slovenská reality show Růže pro nevěstu, kde byla jedinou Češkou a dle diváků rozhodně patřila mezi kontroverznější krásky.

Například vyvolala poprask, když reality show na chvíli opustila, když se musela zúčastnit křtu pánského magazínu, kde měla titulku. Jak na smyslné focení vzpomíná?

„Vzpomínám na to moc hezky, jsme v prostorách, kde jsem titulku fotila a pak jsem ji i křtila. Vždy když se sem vracím, tak jsem plná emocí a byl to pro mě jeden z těch nejhezčích a nejsilnějších zážitků. Byl tady klavír a vždy když sem přijdu, tak přemýšlím, jak jsem tam ležela nahá, naolejovaná a byla jsem strašně ve stresu,“ svěřila se Julie Super.cz na dalším Playboy večírku, kde byla v červené róbě s rafinovaným výstřihem nepřehlédnutelná.

„Cítím se dobře, nejsem největší fanoušek černé. Pokud černá není vyloženě povinná, tak se jí vyhýbám. Dress code jsem dodržela, róbu mám až na zem, a když můžu, tak jsem ráda kreativní,“ prozradila.

Julie se v Růži pro nevěstu dostala až do finále a během své cesty si získala spoustu fanoušků na sociálních sítích, díky nimž se nyní může naplno živit jako influencerka.

„Život se mi určitě změnil, takový nárůst fanoušků. Byla jsem ve slovenské reality show jediná Češka, nevěděla jsem, jak mě slovenští diváci přijmou, a zároveň jsem nečekala, že to bude sledovat tolik Čechů, což mě potěšilo. Je pravda, že tomu influencer marketingu se věnuji naplno,“ dodala krásná brunetka, která se od Růže po boku nějaké té lásky neukázala. Zda je zadaná nebo ne, si ovšem Julie nechává pro sebe.

4
fotky

Další články

Načítám