Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Dave Grohl (55) z rockové skupiny Foo Fighters v úterý ve veřejném prohlášení na instagramu přiznal nevěru v manželství a zplození dítěte s milenkou. Složité chvíle tak připravil nejen manželce Jordyn Blum (48), ale i jejich dcerám.

Grohl v příspěvku uvedl: „Nedávno jsem se stal otcem dcery, která se narodila mimo mé manželství. Plánuji být milujícím a podporujícím rodičem. Miluji svou ženu a své děti a dělám vše, co je v mých silách, abych znovu získal jejich důvěru a odpuštění. Vážíme si vaší ohleduplnosti ke všem dětem, kterých se toto týká v době, kdy se to snažíme překonat.“

Zpěvák poznal svou ženu Jordyn v roce 2001, vzali se o dva roky později. Vychovávají společně tři dcery - Violet, Harper a Ophelii. Rocker v minulosti často mluvil o své rodině a o tom, jak je pro něj důležitá. V roce 2012 v rozhovoru pro Time řekl: „Rodina změnila všechno, co dělám. Když máte děti, vidíte život jinýma očima. Lásku cítíte hlouběji a jste asi i o něco citlivější. To se zákonitě musí projevit i v psaní písní.“

Před manželstvím s Blum byl zpěvák již jednou ženatý, a to s Jennifer Youngblood. Rozvedli se po třech letech v roce 1997, příčinou byla rovněž zpěvákova nevěra. Když poznal svou druhou ženu, pracovala jako producentka na hudební stanici MTV.

Manželé byli společně naposledy na veřejnosti spatřeni letos v červenci na Wimbledonu. Po uveřejnění zpěvákova přiznání už si dvě jeho starší dcery Violet a Harper smazaly své účty na instagramu.

Další články

Načítám