Hlavní obsah
Článek

Americká hudebnice Caresha Romeka Brownlee, která je mnohem známější pod svým uměleckým jménem Yung Miami, zřejmě toužila během týdne módy v New Yorku vynést něco neotřelého a originálního. To se jí do jisté míry nepochybně povedlo, až na to, že se její outfit stal spíš terčem posměšků a vtípků, přičemž přirovnání k nejrůznějším vypelichaným opeřencům bylo zřejmě nejčastější.

Zcela průsvitné šaty s potiskem písmene A a peřím na několika místech rozhodně dokázal zaujmout i v dnešní době, kdy už jsme zvyklí na ledacos. Opeřený a zároveň nahý model nešlo přehlédnout a třicetiletá raperka si nejspíš vysloužila nevěřícný pohled i od dalších slavných účastnic akce, jako byly sestry Paris a Nicky Hiltonovy nebo modelka Coco Rocha.

Než se Yung Miami vydala na sólovou dráhu, proslula v hudební formaci se zpěvačkou TJ, s níž působila v duu City Girls. Rodilá Floriďanka je už dvojnásobnou maminkou. V roce 2013 se jí narodil syn a o šest let později dcera, jejímž otcem je hudební producent Southside. Otec jejího syna byl v roce 2020 zastřelen.

Raperka ovšem možná nejvíc proslula jako přítelkyně zpěváka Seana Diddyho Combse, s nímž ještě loni zavítala ruku v ruce na největší módní událost roku - ples Met Gala. Combs aktuálně čelí trestnímu oznámení jiné své bývalé partnerky Cassandry Ventury, která jej obvinila ze sexuálního zneužívání a opakovaného fyzického a psychického napadání. Přestože spolu Yung a Sean už netvoří pár, raperka se nechala slyšet, že na ni byl zpěvák vždy hodný.

Související témata:
Yung Miami

Další články

Načítám