Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Rita Ora (33) nosí poslední dny zásadně jen červené oblečení. A to kamkoli. Jeden z výrazných rudých modelů vynesla i na focení na Empire State Building v New Yorku v rámci propagace nového fantasy. V tom ztvárňuje Srdcovou královnu, která se stylizuje společně s hlavní hrdinkou, svou dcerou, právě do červené barvy.

Britská zpěvačka Rita Ora aktivně promuje svůj nový Disney film s názvem Následníci: Vzestup Red. Muzikálový snímek, kde všechny postavy hýří barvami, už je čtvrtým kouskem ze ságy Následníci a volně navazuje na předchozí díly. Nyní se v něm objeví nová mladá rebelka jménem Red. Její matku, drsnou Srdcovou královnu, si zahrála právě Rita.

Hudební fantasy filmy začaly prvním snímkem v roce 2015 a svou atmosférou i písněmi si získaly srdce mnoha dětí i dospělých. Přesto ságu provází i hodně kritiky, třeba na chyby v příběhu, ohrané vtípky či nejasné motivace postav. V hodnoceních se tak ani přes rozsáhlé choreografie, chytlavé melodie a extrémně barvitý vizuál nedostávají Následníci moc vysoko nad hranici průměru.

Rita Ora je v roli tyranské královny téměř k nepoznání. Britská zpěvačka si pro roli zlotřilé královny nasadila ohnivě rudou paruku a dramatický červený make-up. V rozhovorech k filmu Ora prozradila, že když nyní okusila, jak dobré je hrát negativní postavy, už se nikdy nechce vrátit zpět. Temné charaktery ji chytly natolik, že do budoucna hodlá hrát už jen záporačky.

„Padouch je velmi dobrá role, vlastně si ji opravdu užívám. Miluji tu pikantnost a módu. Možnost ponořit se do něčeho nového je zkrátka úžasná výzva. Vždycky se snažím mít ve své kariéře výzvy. U filmu si rozhodně chci vybírat role, u kterých mám pocit, že je to něco, v čem mě lidé obvykle nemusí vidět. Hrát padoucha nebylo v plánu, ale teď chci prostě dál hrát padouchy. Miluju to,“ sdílela nadšeně Rita.

95 minut dlouhý film Následníci: Vzestup Red je k vidění na streamovací platformě Disney+. Na vybrané rudé modely Rity z posledních dní se můžete podívat v galerii.

Související témata:
Disney+

Další články

Načítám