Hlavní obsah
Článek

Všichni jsou už v Mexiku, Buenos Dias, já taky jdu, mohla by si zapět známou píseň Michala Tučného zpěvačka Kesha… Sedmatřicetiletá hudebnice se totiž rozhodla strávit konec června v letovisku Los Cabos, které je mezi celebritami obzvlášť oblíbené.

Kesha, která se po několikaleté hudební pauze snaží znovu dostat na výsluní, zvolila sexy bikiny s horním dílem na jedno rameno a vysoce vykrojeným spodním dílem, v nichž vynikla její pevná postava. Zpěvačce ovšem trvalo, než se naučila mít své tělo ráda. V minulosti několikrát otevřeně promluvila i o tom, že si prošla poruchami příjmu potravy. Bojovala jak s bulimií, tak anorexií.

V roce 2017 přiznala v rozhovoru pro magazín Rolling Stone, že si opravdu myslela, že by neměla vůbec jíst. Naštěstí si svůj problém včas uvědomila a v roce 2014 se přihlásila do léčebného programu, který jí pomohl. Loni zpěvačka popsala své uzdravení jako „krásné“. Zároveň ale připomněla, co se dělo v době, kdy do potíží spadla…

„Když jsem se někdy najedla, cítila jsem se provinile a raději jsem se vyzvracela, protože jsem si říkala, že jsem udělala hroznou věc. Strašně jsem se styděla, protože jsem si myslela, že si nezasloužím jídlo,“ popsala Kesha, která navíc uvedla, že čím na tom byla hůř, tím líp jí lidé říkali, že vypadá.

„Říkali, ‚ach můj bože, pokračuj v tom, co děláš! Vypadáš tak skvěle, tak úchvatně.‘ Od rána do večera jsem na to myslela. Byla jsem posedlá tím, jak vypadám a jak se to lidem líbilo,“ dodala Kesha, která se dnes raději věnuje józe a její jídelníček je prý v normálu.

Další články

Načítám