Hlavní obsah
Článek

Americká country zpěvačka Carly Pearce už se nebojí stát si za vlastním názorem. Během svého vystoupení proto nechala vyvést rušícího fanouška. Incident se odehrál na festivalu WE Fest ve státě Minnesota. Video ukazuje, jak Carly oslovuje a následně drsně vyhazuje drzého muže ze svého publika.

Zpěvačka a skladatelka Carly Pearce (34) ve své tvorbě kombinuje tradiční a moderní country spolu s popovými prvky. Od roku 2017, kdy vydala hit Every Little Thing, její popularita v Americe strmě stoupá. Dnes je držitelkou mnoha hudebních cen, včetně ocenění Country Music Award nebo Grammy.

Na videu je vidět, jak Carly na pódiu žádá, aby byl z koncertu vyveden nevychovaný divák poté, co na ni cosi křičel. „Odveďte ho někdo pryč. Nechci ho na své show,“ řekla zpěvačka do mikrofonu.

„Vypadni z mého koncertu… Jestli chceš být kre*én, řekni mi to a pak vypadni z mojí show,“ pokračovala odhodlaně. „Nemám čas na ko*oty,“ neodpustila si ještě Carly, zatímco ji fanoušci povzbuzovali. „Uvidíme se později!“ dodala nakonec.

Poté, co byl divák z publika vyveden, vyjádřila se směrem k fanouškům: „Slova bolí. Tohle mě bolelo. To nebylo hezké. Chci vám říct, abyste byli laskaví,“ apelovala na diváky. „Neříkejte lidem ošklivé věci jen proto, že chcete být zlí. Nemyslete si, že to nemá žádné následky. Není to laskavé. Není to správné. A nemyslím si, že by měl být na mém vystoupení někdo, kdo se mnou bude takto mluvit,“ dodala zpěvačka a pokračovala ve vystoupení.

Muž směrem ke Carly prý pokřikoval: „nikoho to nezajímá“. A to konkrétně ve chvíli, kdy chtěla Pearce mezi písněmi říct publiku něco málo o sobě.

„To je poprvé, co jsem někoho poslala pryč z jednoho ze svých představení,“ vyjádřila se později k incidentu Carly. „Ale pokud se někdo chystá být tak zlý a nerespektovat mě, není vítán,“ dodala.

Poté, co se po internetu video, jak vyhazuje diváka, rozšířilo, se Pearce podělila o důvody, proč se rozhodla narušiteli vrátit úder: „Myslím, že lidé poznávají mou novou stránku. Nicméně tohle muži dělají pořád, není to ojedinělé,“ nechala se slyšet country zpěvačka.

„Pokud se někdo chystá projevit neúctu na mé show, ať vypadne,“ dodala sebevědomě Carly. „Tolik lidí si myslí, že za své činy nebudou pokáráni, a já už jsem prostě unavená z toho, že se bojím stát si za svým.“

Ochranka na místě potvrdila, že to byl vlastní bezpečnostní tým Carly Pearce, nikoli festivalová ochranka, kdo dotyčného vyvedl z místa konání. Jestli měl incident ještě nějakou dohru, bohužel nevíme. Fanoušci zpěvačce tleskají za odvahu, její kolegové už tak velkorysí nejsou a komentují situaci s tím, že výrok „nikoho to nezajímá“ slyší každý interpret za svou kariéru mnohokrát, a není proto potřeba se tolik rozčilovat.

Další články

Načítám