Hlavní obsah
Článek

Nicole Kidman (57) přicestovala na benátský filmový festival propagovat nový snímek, ve kterém hraje. Její vzhled na červeném koberci se ale nesetkal zrovna s nadšením. Dle lidí už na Nicol není téměř nic z herečky, kterou si před lety zamilovali.

Australanka Nicole Kidman se velmi stará o svůj vzhled. V minulosti ji fotografové několikrát zastihli během tvrdého cvičení; a soudě dle její štíhlé postavy si také dává velký pozor na to, co jí. Do Benátek herečka přijela představit film Babygirl, ve kterém se objevuje coby manželka Antonia Banderase, kterého ovšem začne podvádět s mladým stážistou ze své firmy. Film obsahuje erotické scény a Nicole se prý na něj sama ani nepodívala, protože se po natočení takových záběrů cítí velmi „zranitelná“.

Propagace filmu jí ale nedělá problém, a tak ji lidé mohli spatřit nejen na projížďce lodí, ale samozřejmě i na červeném koberci. Na ten Nicole oblékla dramatický korzet a černou sukni značky Schiaparelli a vizážisté nešetřili ani make-upem. Právě příliš svázaný korzet a vizáž porcelánové panenky ale lidi spíše vyděsily. Mnohem více by ocenili, kdyby herečka zůstala více přírodní.

„Vše, co musíte udělat, abyste vypadali takhle, je spousta plastických operací, botox a rok nejíst nic jiného než listy salátu. Předpokládám, že si myslí, že to stojí za těch 20 milionů liber, které dostala za film,“ píše jedna ze čtenářek Daily Mailu.

„Vypadá zoufale podvyživená a také vypadá nesmírně hrdá na tuto skutečnost. Udělali jsme tak malý pokrok, pokud jde o představu společnosti o ideálním ženském těle. Chvíli to vypadalo, že ‚silní, ne hubení‘ by se mohli uchytit, ale ne. Jsme zpět u hladovění a korzetů. V tomto našem ,progresivním‘ světě,“ míní jiný čtenář.

„Škoda, že teď vypadá plasticky. Stárnutí s grácií už u slavných lidí neexistuje. Jsem si jistá, že kdyby neměla tolik úprav, vypadala by fantasticky. Chci říct, že si může dovolit ty nejlepší krémy na obličej!“ rozčiluje se další čtenářka.

„Nepoznal jsem ji jako Nicole Kidman, vypadá velmi odlišně, zejména tvar obličeje je divný.“ Nebo: „Tohle není Nicole Kidman, to je určitě nějaká chyba, tohle stvořila umělá inteligence.“ Či: „Nicole kdo? Kidman určitě ne. Nevypadá vůbec jako krásná žena, kterou kdysi byla,“ přidávají své názory lidé.

A nevyhrál to dokonce ani Nicolin outfit. „Nějaká část šatů je přijatelná, nicméně ty dva „rohy“ jsou bizarní,“ zní od čtenářů.

Nicole tedy svým vzhledem v Benátkách příliš neuchvátila. Teď je otázkou, jestli uchvátí alespoň v novém filmu, který prezentuje.

Další články

Načítám