Hlavní obsah
Článek

Katy Perry (39) se dál snaží obnovit svou kariéru doslova vlastním tělem. Po neúspěchu prvního singlu z nového alba a natáčení klipu odhalila i alternativní obal své desky. A opět chce zabodovat nahotou. To už se ale přestává líbit i jejím vlastním fanouškům.

Zpěvačka v poslední době plní stránky zahraničních bulvárních magazínů, bohužel ale zatím nejde o úspěchy v hudební branži. Ba právě naopak. Dle magazínu Daily Mail její první singl z alba 143 Woman’s World totálně propadl a Katy se snaží udělat všechno pro to, aby zaujala veřejnost do 20. září, kdy má deska oficiálně vyjít.

A k tomu opět použila svoje tělo, které v poslední době velmi ráda ukazuje. Pod taktovkou fotografa Jacka Bridglanda se nechala zvěčnit na alternativní obal své desky a na snímku odhalila téměř celé ňadro. Těžko říct, jaká část těla je skutečně zpěvaččina a co všechno bylo po focení upraveno, lidem se ale taková propagace Katy Perry už přestává líbit.

„My všichni víme, že máte skvělé tělo, ale měla by být nějaká hranice v chlubení se všemi vašimi přednostmi,“ nebo „Zapomněla jste si vzít oblečení,“ či „Je váš jediný umělecký projev skrz nahotu?“ to jsou komentáře, které se objevují přímo na profilu zpěvačky na instagramu. Jiní fanoušci pak adorují Taylor Swift, že ta se na rozdíl od Katy prezentuje svým uměním a nemusí se svlékat, a jiní zpěvačce vyčítají, že její hudba už nemá žádnou hloubku a že jen ukazování jejího těla ji opravdu nezachrání. „Zoufalá doba si žádá zoufalé činy,“ mohla se dokonce dočíst.

Katy je ale nejspíš přesvědčena o tom, že právě to, jak vypadá, jí pomůže její album prodat. A do 20. září je ještě času dost, tak nezbývá než počkat si na to, co ještě umělkyně předvede.

Související témata:

Další články

Načítám