Hlavní obsah
Článek

Letošní podzim bude Zorka Hejdová (34) opět trávit v zahraničí. Už potřetí se stane moderátorkou oblíbené reality show Love Island, která míří na obrazovky. K moři se stěhuje i s celou rodinou.

„Všechno se to pořád ještě chystá. Já ladím stylingy, protože potřebujeme asi 30 variant šatů a stylingů, což není úplně málo. Teď je to něco mezi focením, natáčením a zkoušením si nespočtu šatů,“ svěřila se Super.cz Zorka na tiskové konferenci televize Nova.

Hned po odvysílání Love Islandu se na obrazovce objeví v dalším formátu, ve kterém lze najít lásku, a to v pořadu Bachelor. „Už mi tady přezdívají ambasadorka lásky,“ svěřila se Hejdová, která na tiskovku dorazila v nepřehlédnutelném modelu.

S nošením oblíbených kousků do společnosti víc než jednou nemá problém. V bílém korzetu se tak během roku objevila už několikrát. „Tenhle úžasný korzet ušila Hanka Valtová. Strašně talentovaná mladá návrhářka a studentka Umprumu. Já mám ten korzet od ní už asi rok a tohle je podle mě tak desátá akce, kde ho mám. Takže se omlouvám všem módním kritikům, kteří mě zdrbnou v módní policii,“ řekla se smíchem moderátorka.

Letošní podzim si tak už potřetí užije u moře při natáčení oblíbené show. Na místě nebude ani tentokrát chybět její malý syn Nikolas. Když Zorka show točila poprvé, byl mu rok, letos po návratu nastoupí v listopadu do školky. „Už se hrozně těší na školku. A už na Kanárech bych mu mohla najít nějaký španělský kolektiv, domluví se s dětmi všech národností, tak to není špatný nápad ho tam do nějaké dětské skupinky dát,“ dodala Hejdová.

Další články

Načítám