Hlavní obsah
Článek

Zorka Hejdová (34) aktuálně moderuje Love Island. Avšak konec této reality show neznamená konec Zorky na televizních obrazovkách. Diváci ji totiž budou hned v listopadu opět vídat jako moderátorku nové romantické seznamovací reality show Bachelor.

„Párkrát jsem slyšela, že jsem ambasadorka lásky, je to legrační. Obě jsou to seznamovací reality show a asi je to nějakým mým osudem dávat ty lidi dohromady. Tak snad se osvědčím jako v Love Islandu,“ svěřila se Zorka Hejdová s úsměvem na úvod Super.cz.

V nové reality show se bude o přízeň bachelora Jana Solfronka bojovat osmnáct dívek. Avšak jen jedna bude nakonec tou vítězkou a vyvolenou, se kterou bude Honza tvořit pár. Jak se Zorce tento koncept líbí?

„Baví mě to, bylo by to zajímavé, i kdyby se osmnáct mužů ucházelo o jednu krásnou slečnu. Je pravda, že je to jiný koncept a velmi záleží na výběru dívek. Ještě jsem je osobně neviděla, ale má to být pořádně pestré,“ svěřila se.

Bachelor se natáčel už před Love Islandem v Řecku, kam se oblíbená moderátorka odstěhovala na nějakou dobu opět i s manželem Mírou a jejich synkem.

„Je to stejné jako na Kanárech, bez tříletého syna bych nikam neodletěla. Tím, že je to tady náročné, co se týká natáčecích dnů, tak potřebuje být s jedním z rodičů, takže si i Míra zařídil pracovní home office a péči o synka si podle práce střídáme a kombinujeme to. Určitě tady musíme být všichni,“ řekla nám Zorka ještě v Řecku, kde bylo natáčení časově náročnější než v Love Islandu na Kanárských ostrovech.

Pokud si tedy někteří fanoušci myslí, že se Zorka jen jednou za čas objeví na obrazovkách a pak se může celé dny opalovat a relaxovat, tak se plete. „Předchází tomu náročný proces, nejsme tady na dovolené, ale pracujeme. Sice jsme u moře, což je lepší, ale pracujeme. Love Island je pro mě asi méně pracovně náročný, tady v Řecku máme opravdu každý den nějaké natáčení. Jestli se jednou nebo dvakrát na to lehátko dostanu, to uvidíme,“ dodala s úsměvem.

4
fotky

Další články

Načítám