Hlavní obsah
Článek

V Love Islandu se řeší jedno drama za druhým a na sociálních sítích je znát, že se diváci nejen baví, ale také často rozčilují. A to nejen kvůli samotným aktérům, ale také produkci, která dle pravidelných fanoušků s celou show dosti manipuluje.

Jedinou jistotou v celé reality show jsou pravidelné výstupy moderátorky Zorky Hejdové (34), která na Kanárských ostrovech předvádí i módní show, jak už jsme informovali v předchozím článku.

Avšak s přibývajícími dny na ostrově přibývají i moderátorčiny outfity, které diváci dál intenzivně hodnotí. Navíc je znát, že se letošní outfity líbí divákům daleko více, než tomu bylo například minulý rok. „Vybíráme je společně se stylistkou Danielou Pilnou. Vždycky se musím smát reakcím, kdy lidé řeší, co jsem to na sebe nechala navléct. Takže bych je chtěla ujistit, že opravdu u výběru jsem. A že jsou některé modely extravagantní? Já mám módu ráda a myslím, že to k tomuto typu pořadu patří,“ řekla Zorka Super.cz před odletem do reality show.

I poslední outfity Zorky Hejdové byly opět velmi hravé, a to co se týče barev, ale také střihů. Konkrétně sedmý model, tedy černé minišaty s flitry na ramínkách se fanouškům líbil možná úplně nejvíce. Moderátorce pak dle diváků navíc velmi sluší jednoduché účesy. V tomto případě měla rozpuštěné vlasy. „Dneska mi můj milý kolega Tomáš Zástěra do telefonu řekl, že pozná, že už jsem bez něj zoufalá, protože točím tanečky jak Britney Spears (42) a vysílám tak signály o pomoc,“ napsala Zorka s úsměvem k příspěvku v černých šatech, které jsou ukázané v přiložené galerii.

„Ty černé šaty jsou pecka, barevné jsou krásné, ale ta černá vám asi sluší nejvíc,“ napsala Zorce fanynka. „Zorka je ta nejlepší bombshell, navždy,“ vzkázala další. „Já se snad nejvíc těším vždycky na tebe a ty tvoje outfity,“ podotkla příznivkyně.

Moderátorka pak oblékla i elegantnější světlé šaty, sexy stříbrné nebo blyštivé růžové šaty, ve kterých divákům připomínala Barbie. V galerii se podívejte, jak to Zorce v Love Islandu sluší.

Co říkáte na outfity Zorky Hejdové v Love Islandu?
Ano, líbí se mi.
53,3 %
Ne, není to můj styl.
46,7 %
Celkem hlasovalo 696 čtenářů.

Další články

Načítám