Hlavní obsah
Článek

Zorka Hejdová (34) je i letos poslem lásky v reality show Love Island, kterou už druhým týdnem moderuje na Kanárských ostrovech.

Zorka je známá svou oblibou v módě, která ostatně také výrazně patří k její práci, a během Love Islandu se v ní může doslova vyžívat. Někteří fanoušci se dokonce nejvíce těší na to, v jakých outfitech Zorka zazáří, a už jich bylo víc než dost. „Vybíráme je společně se stylistkou Danielou Pilnou. Vždycky se musím smát reakcím, kdy lidé řeší, co jsem to na sebe nechala navléct. Takže bych je chtěla ujistit, že opravdu u výběru jsem. A že jsou některé modely extravagantní? Já mám módu ráda a myslím, že to k tomuto typu pořadu patří,“ svěřila se Zorka Super.cz před odletem na Kanáry.

Moderátorka i letos obléká hravé modely výrazných barev, střihů i doplňků. Šaty pak často zdobí flitry, které dodávají celému outfitu poutavý efekt. Není se čemu divit, že se diváci často pouští do vášnivých diskuzí.

„Jako vždy jsem z vás totálně odvařená,“ napsala jedna z fanynek. „Zorko, vy jste největší bombshell. Jednoznačně nejhezčí žena tam a miluju ty outfity,“ souhlasí další. „Krásné šaty a jste super moderátorka,“ uvedla příznivkyně. „Zorka je prostě sexbomba,“ vzkázal obdivovatel.

V galerii se podívejte na některé z outfitů, které Zorka v Love Islandu vynesla. Jak se vám líbí?

Další články

Načítám