Hlavní obsah
Článek

Několik měsíců bojovala o vlastní život. Znovuzrozená Petra Friedlová, která před pár lety tvořila pár s moderátorem Martinem Pouvou, se vrací ke svému životu. Po prvních týdnech doma už je plná energie, a dokonce přišla s nápadem na nový byznys.

Po masivním krvácení do mozku byla brunetka uvedena do umělého spánku, Petra však pořádně zabojovala, a jak sama tvrdí, znovu se narodila. Po návratu z nemocnice se aktuálně věnuje vlastní transformaci a uzdravování. Na sociální síti svou cestu sdílí se širokým okolím. A o její příběh je zřejmě takový zájem, že se ho Petra rozhodla vyprávět dál a pro své fanoušky chce uspořádat setkání.

Za její čas si však budou muset zájemci zaplatit. „Tato akce je omezená počtem lidiček, takže kdo máte zájem, tak se prosím registrujte na e-mail. Cena včetně občerstvení, focení a mnoho dalšího je 3 tisíce korun. Místo a čas konání našeho setkání se dozvíte včas,“ napsala Friedlová na sociální síti s tím, že setkání by mělo proběhnout 29. června v Praze.

Přestože Petra nedávno přiznala, že během náročné léčby rapidně zhubla a ke své původní váze se pomalu vrací, jinak prý nemá už žádné komplikace. „Nemám žádné zdravotní následky. Vracím se zpět ke svému normálnímu životu. A jelikož mě na ulici neustále někdo zastavuje, chce si povídat nebo se vyfotit, ale časově to prostě možné není, řekly jsme si s mojí manažerkou, že těm, co o to budou opravdu stát, to tímto friendly meetingem umožníme,“ prohlásila znovuzrozená Petra, která má stovky žádostí o osobní setkání.

„Děkuji Bohu, že jsem naživu. A ano, svého života si vážím mnohem více než kdykoli dříve. A jsem nesmírně vděčná za každého mého fanouška,“ dodala podnikavá Petra.

Další články

Načítám