Hlavní obsah
Článek

Stát ve stínu úspěšného a světově uznávaného sourozence určitě není úplně jednoduché pro nikoho, koho se to týká, ale sestra brazilské fotbalové ikony Neymara (32) Rafaella (28), která si aktuálně užívá na pláži Barra da Tijuca ve své rodné zemi, si dokázala vybudovat vlastní úspěšnou kariéru. I ona se tak může pyšnit svými vlastními úspěchy a více než šesti miliony fanoušků na Instagramu.

I když není pochyb, že to byl její bratr, díky komu se o ní veřejnost dozvěděla, Rafaella dokázala na maximum využít potenciálu, který jí Neymar přichystal. Narodila se 11. března 1996 a jejím idolem v dětství byl David Beckham.

Když dosáhla plnoletosti, nechala si dokonce údajně na jeho počest změnit příjmení z Da Silva Santos na Beckran. Vyrůstala v Sao Paulu v Brazílii se svými staršími bratry Jocleciem Amaciem a Neymarem Jr.

Před lety randila s bývalým útočníkem Interu Milán Gabrielem Barbosou, ale v roce 2018 se rozhodli jít každý svou cestou. S jejím slavným bratrem ji pojí ten nejvřelejší vztah. Dokonce si nechali udělat stejné tetování. Jejich silné pouto kdysi vyvolalo i řadu kontroverzí. V této souvislosti se dokonce zmiňuje i „prokletí Rafaelliných narozenin“, kdy se fotbalista v době oslav sestřina narození už několikrát „záhadně“ zranil. Zlí jazykové tvrdí, že je to proto, aby s ní mohl oslavit její narozeniny.

Rafaella se posledních deset let věnuje modelingu a velice úspěšná je i jako influencerka. Stala se také tváří několika oděvních společností.

Související témata:
Rafaella Santos

Další články

Načítám