Hlavní obsah
Článek

Je jí pouhých čtyřiadvacet, ale zažila si to, co mnozí ani za celý život. Řeč je o zpěvačce a raperce Marianně Mammone, která si nechává říkat BigMama. Rodačka z italského městečka San Michele di Serino vyrůstala se třemi bratry a rapovat začala ve třinácti. Dnes je jí čtyřiadvacet a v hudební branži se začíná slušně prosazovat. Navíc se nebojí to na pódiu pořádně rozbalit.

Naposledy to předvedla společně se svými tanečnicemi a s italskou kolegyní známou pod pseudonymem Myss Keta ve čtvrtek na proslulém hudebním festivalu Hippodrome v Miláně, kde téhož dne zazpívala třeba i kontroverzní americká umělkyně Doja Cat. Mezi dalšími hvězdnými hosty jsou třeba 21 Savage, Offset nebo Green Day.

Ale zpět k raperce, která se otevřeně hlásí k bisexuální orientaci. Marianna si v dětství prošla krutou šikanou kvůli svému zevnějšku, terčem posměšků spolužáků se stala především její váha.

V roce 2020 navíc přišla krutá diagnóza. Lékaři jí objevili rakovinu, konkrétně Hodgkinův lymfom, tedy zhoubné nádorové onemocnění mízních uzlin. Zpěvačka následně úspěšně absolvovala léčbu včetně chemoterapie, kterou dokončila v únoru následujícího roku. Pokud by vás zajímala její tvorba, za poslech stojí například její skladby La rabbia non ti basta, Cento Occhi nebo Così Leggera.

Související témata:
BigMama

Další články

Načítám