Hlavní obsah
Článek

Celé Česko ho zná jako věčně vysmátého a pitvořícího se baviče a imitátora, který pro vtip nejde daleko. Aktuálně ale Petra Jablonského smích přešel. Jeho partnerka Lucie Ottová tvrdí, že ji po prudké hádce fyzicky napadl, tahal za vlasy a nakonec ji shodil ze schodů. Herečka poté skončila s četnými zraněními, nohou v sádře a otřesem mozku. Celý případ tak řešila policie.

Podle Ottové začal konflikt, když se bavič nečekaně vrátil o den dříve ze zájezdu na Moravě, aniž by jí to oznámil. „Připravovala jsem pro něj narozeninové překvapení a nechtěla jsem mu říct, co přesně dělám. On mi tvrdil, že je doma, ale přitom nebyl. Potom mi psala žena, se kterou mě už jednou podvedl,“ popsala události, které vedly k hádce, pro Expres.cz. Když Jablonský dorazil k jejich bytu, sbalil si věci a odešel, aniž by cokoli vysvětlil. Tím celá věc bohužel neskončila.

„Kamarád mě odvezl k jeho domu, slušně jsem zaklepala, ale neotevíral. Dům měl otevřený, tak jsem vešla dovnitř,“ doplnila. Nyní už ví, že to nebyl dobrý nápad. „Začal mi nadávat, že jsem děvka. Byl opilý a velmi agresivní. Tahal mě za vlasy, smýkal mě po zemi a nakonec mě shodil ze schodů,“ šokovala.

Po incidentu Jablonský prý sám zavolal policii a tvrdil, že Ottová je fanynka, která ho obtěžuje, a že vnikla na jeho pozemek. „Policie vůbec nezjišťovala, zda jsem zraněná, nic nesepsali, a na konci jen řekli, že se tím nebudou zabývat. Jablonského se ptali, jestli podá stížnost na neoprávněné vniknutí na jeho pozemek,“ stěžovala si herečka.

Lékaři jí posléze v pražské Thomayerově nemocnici diagnostikovali natržené vazy a otřes mozku. To je poměrně zajímavá informace. Zejména s ohledem na to, že k incidentu mělo dojít 28. září v obci Myslív na Klatovsku. Do Prahy je to poměrně daleko. Je zvláštní, že s tak vážnými zraněními čekala na ošetření až do metropole a nevyhledala lékařskou pomoc v bližším okolí.

„Snažil jsem se ji dostat ze svého domu, proto jsem zavolal policii. Ta ji měla poučit, že nemá na cizím pozemku co dělat, a odvezli ji pryč,“ uvedl k celé věci Jablonský. „Jestli si způsobila nějaká zranění, tak ne u mě. Neříkám, že jsem ji shodil ze schodů, ale snažil jsem se ji lidsky dostat ze svého domu. Možná jsem se nechoval gentlemansky, ale neudělal jsem nic, za co bych se měl stydět. Jen jsem se bránil,“ připustil známý bavič a imitátor.

„Slečna Ottová je herečka a podle toho se chová. Je zhrzená a vyhrožuje mi. Je pomstychtivá a chce mě zničit, ale já jsem žádný konflikt nechtěl,“ dodal Jablonský, který si v létě s herečkou užíval na Balkáně, kde stihli navštívit vnitrozemí i černohorské pobřeží. Je zajímavé, že zatímco on se svou láskou nikde nechlubil, jeho dnes již expřítelkyně na instagramu sdílela spoustu společných momentek. Není tak nouze o snímky od Jadranu, ale ani z Ostravy nebo Českého Krumlova.

Dnes už jsou zmíněné fotografie tím jediným, co jí ze vztahu zbylo. Tedy pokud nepočítáme bolestné vzpomínky, nohu v sádře a trestní oznámení, které na imitátora podala. „Tolik jsem ho milovala, myslela jsem si, že je můj domov, bezpečí, ale bylo to naopak,“ zakončila smutně Lucie, která teď čelí nejen fyzickým, ale i psychickým následkům incidentu.

Podle oficiálního vyjádření policie byl incident zaevidován, ani jedna strana však nechtěla věc řešit. „Pokud v případu vyvstanou nové okolnosti, budeme se jimi samozřejmě zabývat,“ řekl k tomu policejní mluvčí Michal Schőn.

Další články

Načítám