Hlavní obsah
Článek

Úkazem, že lze spojit krásu, inteligenci i talent v mnoha odvětvích, je kajakářka Antonie Galušková, která po dvou úspěšných kvalifikačních jízdách dnes na olympiádě v Paříži bojovala v semifinále. Bohužel se ale dál nedostane.

Pro Antonii šlo o první olympijský start, ale za sebou má řadu sportovních úspěchů. Je juniorskou mistryní světa a vicemistryní Evropy z roku 2017. V roce 2022 vyhrála mistrovství Evropy v kategorii U23 a v roce 2023 obsadila druhé místo na Evropských hrách v kategorii dospělých.

Třiadvacetiletá studentka se ale nepohybuje jen jako ryba ve vodě – k vodnímu slalomu ji přivedli rodiče, tatínek Vladislav ji dříve trénoval a stejnému sportu se věnuje i její starší sestra Karolína a mladší sestra Barbora –, ale létá také jako pták v oblacích. Na ČVUT studuje obor Technologie údržby letadel, od osmnácti má pilotní průkaz na ultralight a jejím snem je pilotovat dopravní letouny.

Antonie je rovněž velmi půvabná mladá žena, která umí provokovat. V nose nosí malý kroužek a nestydí se pózovat nejen v neoprenu, v němž ji obvykle vídáme, ale ani v bikinách. Jak jí to sluší, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Související témata:
Antonie Galušková

Další články

Načítám