Hlavní obsah
Článek

Účastnice reality show Survivor a hvězda Clash of the Stars Hanka Gelnarová (23) nedávno zveřejnila video, na kterém hajluje. Po pěti minutách ho smazala a se slzami v očích se omluvila, že nevěděla, co to znamená. To jí ovšem málokdo věří.

Zastání našla u další fitness influencerky Anity Bittnerové, která svými slovy šokovala snad ještě víc než Hanka a její neznalost. „Dobře, nevědomost nechápu. Ale do pr*ele, co to je? To jsme všichni tak měkký, že jsou lidi ublížený, že někdo někde zahajluje?“ řekla blondýnka mimo jiné s úšklebem a dočkala se obrovské kritiky. Jeden z jejích sponzorů s ní dokonce okamžitě ukončil spolupráci.

Původní vyjádření se pak pokusila ještě obhájit. „Virální se stal především 15sekundový výstřižek, který nezní dobře. Šlo ale o zastání se Hanky kvůli hejtu, který dostala kvůli jednomu přešlapu. Nikomu neublížil a omluvila se,“ napsala s tím, že je s historií tohoto těžkého tématu dobře obeznámená.

„Neztotožňuji se s ideologií ani s ničím s tím spojeným. Zmiňovala jsem černý humor, protože se toho taky dotýká, ale je mi jasný, že to pro někoho může být přes čáru. Proto jsem řekla, že to na sociální sítě nepatří. Každopádně podle představ mnohých, ne, opravdu nevstávám a nechodím spát se zvednutou pravicí. Myslela jsem, že většina lidí ví o tom, že v České televizi běžel pořad Česká soda a nebo si spoustu lidí dělá srandu ze svatby Jiřího Káry,“ uvedla i s několika příklady a promluvila o hejtu, který se na její osobu snesl.

„Pokud někomu zprávy, který jsem dostala, kupříkladu, ať umřu na rakovinu a další, který by tady ani nemohly být zveřejněné, jak moc jsou nenávistné, pomohly cítit se lépe, tak asi dobře pro vás,“ podotkla mimo jiné Anitta. Celé znění jejího vyjádření si přečtěte v galerii.

Související témata:
Anita Bittnerová

Další články

Načítám