Hlavní obsah
Článek

Influencerka Michaela Jonášová je znovu těhotná. Maminka syna Maxima, kterého má z prvního manželství s realitním magnátem Miroslavem Jonášem, se loni v srpnu podruhé vdala za fitness trenéra Martina Klementa a nyní už spolu čekají miminko.

„Čekáme přírůstek do rodiny. Manžel byl bezdětný, tak jsme si řekli, že by to chtělo ještě jedno dítě, bylo plánované, chtěné,“ řekla pro Super.cz Michaela, která je v čtvrtém měsíci těhotenství.

Je ráda, že nevolnosti má za sebou. „První trimestr jsem celý prozvracela, jsem ráda, že je to za mnou a už je mi dobře,“ usmála se. „Je to stejné jako s Maxíčkem. Trošku únava, ale jinak úplně v pohodě,“ doplnila.

Pohlaví už mají doma napsané, ale zatím si to nepřečetli. „Už známe pohlaví, máme to na papíře. Necháme se ale překvapit společně s rodinou. Na rodinné oslavě si to odhalíme,“ dodala Michaela, která zatím přibrala jen jedno kilo.

Jonášová prožívá nyní konečně šťastné chvíle. V únoru byla napadena. Blondýnka skončila s podlitinami, monoklem a vytrhanými vlasy. Přiznala, že ji kdosi násilně táhnul po asfaltu, udeřil ji a na hlavě měla lysiny. Trvalo dlouho, než se dala dohromady fyzicky, ale také psychicky.

Další články

Načítám