Hlavní obsah
Článek

Poslední měsíce si lidé šuškají o soudním sporu mezi Ondřejem Brzobohatým (41) a jeho bývalou ženou Taťánou Kuchařovou (36). Nyní se kvůli titulu Miss World, který jeho exmanželka získala v roce 2006, před televizními kamerami pěkně zapotil.

Stalo se tak v pořadu Inkognito. Libor Bouček (43) totiž do pořadu přivedl tajného hosta, tedy Miss World. Když Ondřejovi s páskou na očích začínalo být jasné, že ve studiu sedí Češka, která získala tento titul, šel do mdlob. „To bys mi, Libore, nikdy neudělal,“ znejistěl Ondřej. Koneckonců nebyla by to první exmanželka, která přišla do tohoto pořadu. Loni Libor Bouček pozval Lindu Finkovou (56), a Richard Genzer (57) se zavázanýma očima hádal, kdo to asi může být. Od té doby se Ondřej obává, že by se něco takového mohlo stát i jemu.

„Nenávist je k ho.nu,“ nechal se nakonec Ondřej slyšet. Mohl si ale oddychnout, tím tajným hostem byla Miss World Krystyna Pyszková. „Jestli je to tahle, tak se omlouvám, já znám v životě jenom jednu Miss World, a to mi úplně stačí,“ glosoval situaci Ondřej Brzobohatý.

Další články

Načítám