Hlavní obsah
Článek

Tento rok byl pro oblíbeného komika a herce Richarda Genzera (57) velmi zajímavý. Už na první pohled je všem jasné, že razantně zhubl.

Ted jsem se viděl i s Michalem Davidem (64) a ten taky zhubl, tak jsme to spolu vesele konzultovali. Je to fajn, je to dobré a jojo efektu se nebojím, protože už ho nepřipustím,“ smál se Richard během rozhovoru Super.cz.

My se společně potkali na natáčení silvestrovského dílu pořadu Inkognito televize Prima. A jak nám sám řekl, letos se mu podařila pěkná řádka věcí. „Já jsem s rokem 2024 celkem spokojen. V podstatně pracovně dobře, změnil jsem stravu, partnerku a bydlení,“ mrkl na nás.

Je také plný dojmů ještě z letošní svatby své dcery Viktorie. „To bylo fajn, celkem dobré. Už je vdaná paní, tak se o ni nemusím starat a brát jí telefony. Ne, ale bylo to fajn dojemné. Myslím, že v tomto věku už jiný děti mít nebudu. Byl jsem na ni pyšnej. Měla to moc hezký a vše domyšlený. Pro mě jako pro tátu prostě dojemné,“ zavzpomínal pro Super.cz na svatební den.

Manžela dceři jako otec prý schválil na první dobrou. „Jak říkají chlapi, že až někdo přijde za dcerou, tak že vezmou flintu a zastřelej ho, tak já byl naopak rád. Má fajn kluka. On hraje tenis, já pro ni nechtěl žádného jaderného fyzika. Je to sportovec a myslím, že se mají fajn,“ uzavřel se smíchem Richard Genzer.

5
fotek

Další články

Načítám