Hlavní obsah
Článek

Když by na to přišlo, poslala by Danuše Nerudová expremiéra Andreje Babiše (70) na odpočinek do Francie, kde má zámeček. Do Strakovy akademie by se podle ní neměl vracet, protože „blábolí, má nulovou vizi a žádné řešení pro Česko“.

„Zmatený Andrej Babiš po několika měsících vylezl z nory. Na Primě ukázal, že pro něho i tuto zemi by bylo nejlepší, kdyby důchod místo ve Strakově akademii strávil na svém zámečku ve Francii. Nulová vize, blábolení a žádné řešení pro tuto zemi,“ nechala se slyšet na síti X.

„Tady zase někdo dělá chytrou a při tom je vydlabaná jako dýně,“ vzkázal europoslankyni Jakub, který je toho názoru, že dotyčná je ta poslední, která má k tématu co říkat.

„Koukám, že ty noty Rusáci svým švábům rozdávají stejný,“ reagovala Nerudová, o které je známo, že těžko snáší kritiku. Má sklony zaměňovat odlišné názory s útoky na svou osobu, což celé věci taky příliš nepomáhá. Dotyčný Jakub si tak může být jist, že se dřív nebo později ocitne v blokaci.

„To je celý nějaký divný. Když o vás někdo řekne, že jste v maskérně strávila nejvíc času ze všech, běžíte si stěžovat, ale zároveň používáte termíny jako vylezl z nory či blábolení. Tak líbí se vám taková komunikace, nebo nelíbí?“ zeptala se na facebooku s ohledem na nedávnou kauzu Tiborka.

„To je tedy rétorika,“ pozastavila se nad slovy Nerudové Denisa. „Nemáte tam už něco jiného než Babiše?“ zeptal se Vladimír. „Však vás ty moudra nikdo nenutí poslouchat,“ vzkázal europoslankyni Roman.

Těžko říct, jaký bude jeho osud, jestli i on se ocitne v blokaci a zapomnění. Je úsměvné, že to, co europoslankyně STAN vytýká šéfovi hnutí ANO, bylo v minulosti opakovaně zmiňováno i v souvislosti s její osobou a výkony v předvolebních projevech. To je ve finále fajn, aspoň dobře ví, o čem mluví a umí problémy pojmenovat.

6
fotek

Další články

Načítám