Hlavní obsah
Článek

Leonardo DiCaprio (49)Vittoria Ceretti se možná odhodlali posunout svůj vztah na další úroveň a vyzkoušet si, jaké to je, starat se o živého tvorečka. Dvojice byla totiž spatřena v úterý v ulicích Manhattanu s novým čtyřnohým kamarádem…

Oscarový herec se zdál být v dobrém rozmaru, a dokonce i na chvíli odložil roušku, kterou v posledních letech na veřejnosti téměř nesundá z úst. Jeho italská přítelkyně, která nechyběla minulý týden na znovuobnovené přehlídce značky Victoria’s Secret, malého chlupáče nesla v náručí.

Není žádným tajemstvím, že spousta párů si před založením rodiny pořídí čtyřnohého kamaráda a vyzkouší si, jaké to je, podílet se na jeho výchově. Ležérní dvojice, které to klape již rok a půl, neodolala roztomilému štěňátku stále velmi oblíbené rasy pomeranian.

Přátelé DiCapria se již před časem nechali slyšet, že s Vittorií to herec myslí skutečně vážně. Spekulovalo se dokonce i o tom, že jsou zasnoubeni, to se ale ani s odstupem času nijak nepotvrdilo.

Není to ovšem poprvé, co si Leo pořídil psa se svou přítelkyní. S Camilou Morrone, s níž strávil bezmála pět let, sdílel sibiřského huskyho. Jak je známo, s Camilou se herec rozešel krátce po jejích 26. narozeninách, což jen podpořilo teze o tom, že Leo s ženami nad šestadvacet nerandí. Vittoria ovšem tento milník překonala již v červnu, a jak je vidět, jsou spolu stále, a dokonce se rozrostli o nového člena rodiny…

3
fotky

Další články

Načítám