Hlavní obsah
Článek

Generální ředitel České televize Jan Souček ve středu oficiálně zveřejnil vysvětlení ke konci 168 hodin. A Nora Fridrichová (46) to nemohla nechat bez povšimnutí. Cítí se totiž dost ukřivděná a celou věc řeší s právníkem. Na její stranu se postavil i syn známého moderátora!

„K úniku této zprávy do médií došlo už tehdy, ale byla jsem na prázdninách a nemohla tak reagovat na lež, která se mě velice dotýká. Týká se závěru mé vyšetřovací komise k podezření ze šikany, kterou komise v mém případě vyloučila. To také zcela popravdě uváděl dosud celý rok pan ředitel,“ předeslala moderátorka.

„Ve zprávě ale najednou možnost mé šikany připouští, ve stylu, nešikanovala, ale trochu. Chci uvést, že nic takového závěr komise ani omylem neuvádí. Víc nemohu, protože jsem podepsala mlčenlivost, věc ale řeším s advokátem,“ nechala se slyšet Fridrichová na sociální síti.

„Fakt, že si pan ředitel s mou zprávou takto pohrává a využívá ji ke zdůvodnění konce pořadu, který neumí vysvětlit, považuji za naprosto podpásový a nedůstojný jeho i České televize,“ dodala moderátorka, která už evidentně s angažmá na Kavčích horách nepočítá.

Na její stranu se nyní přidal i zpěvák David Kraus (44). Syn známého moderátora veřejnoprávní médium rozhodně nešetřil. Nenechal na něm nit suchou. „Já bych taky cokoli rád podpořil, ale Česká televize lepší už jen tak nebude,“ vzkázal Fridrichové.

„Pamatuju si, jak tam kádrovali mého otce. Už je naštěstí jinde. Myslím, že vy můžete váš pořad mít taky na jiné televizi. Do ČT bažiny už bych se nevracel. Moc vám fandím,“ doplnil zpěvák.

Další články

Načítám