Hlavní obsah
Článek

Soud mezi Taťánou Kuchařovou (36)Ondřejem Brzbohatým (41), ze kterého unikají úryvky komunikace modelky s jejím exmanželem a také mezi ní a bulvárním novinářem, rezonuje už i na profilu Taťány. Pod jejím posledním příspěvkem se množí negativní komentáře i urážky, až se někteří fanoušci diví, že si Taťána komentáře neuzavře.

U obvodního soudu v Praze se po červnovém stání opět řeší komunikace mezi miss World z roku 2006 a Ondřejem Brzobohatým a také mezi ní a novinářem Lubošem Procházkou, ve které modelka odhalila nejintimnější skutečnosti ze soukromí muzikanta a probírala například Ondřejovu zálibu v převlékání za ženu nebo jeho sexuální orientaci.

„Řada věcí mě překvapila, jak obrovská zákeřnost v nich je. Je to šokující. Je strašné zjistit, že jste žil s někým, koho vlastně vůbec neznáte. Tu anulaci církevního sňatku podám asi spíš já. Hlavně ať to skončí. Je to parazitující na mém životě. Už nechci, aby se mě to dotýkalo. Nemůžu uvěřit tomu, že jsem s takovým člověkem trávil nejintimnější chvíle v životě. Nemůžu uvěřit, že tento člověk byl schopen naše nejintimnější věci přeposlat bulvárnímu novináři,“ řekl k soudnímu stání Brzobohatý.

Komunikace ale nepřekvapila jen jeho, ale i řadu dalších lidí, kteří Táně svůj názor dávají najevo skrz její veřejný profil na sociální síti. „Urážky a posměšky se nevyhnuly ani Daniele Brzobohaté, o které zaznělo, že je stará na děti, že žádné děti mít nebude… No hlavně, zda Vy, paní Kuchařová, budete mít vůbec děti. Přece jen už nejste na děti také nejmladší a je otázkou, zda by nějaký příčetný muž šel do vztahu s někým, kdo byl schopen rozpoutat takové nenávistné divadlo. Čas plyne, vaječníky se scvrkávají a vysychají a intrikářka stále sama. To Vás musí hodně užírat, ze bývalý muž je šťastný a spokojený,“ rozepsala se například jedna z komentujících.

„Jediný, kdo pořád něco říká novinářům, je ale Ondřej. Kdyby mlčel, nikdo by nic nevěděl,“ nebo „Hezký den, Danielo,“ odpovídají lidé dámě v domnění, že komentář podle nich mohla napsat i současná manželka Ondřeje Brzbohatého.

Negativních názorů se ale na stránce modelky objevuje mnohem více. „Co jste naprášila bulváru o Ondřejovi, je největší hnus. Měli by vám vzít korunku, Vy nás nemůžete ve světě reprezentovat,“ nebo „Čeho všeho jsou schopny zhrzené ženy …“, či „Vůbec bych to do ní neřekla, že je tak zlá a zákeřná, a to jsem ji měla ráda, každopádně doufám, že jí dají nějakej ten milion pokutu a bude se muset omluvit Ondrovi,“ případně „Zhrzená megero. Styďte se,“ to jsou další názory, a dokonce i urážky, které si může přečíst nejen Taťána, ale i všichni lidé, kteří k ní na instagram zabrousí.

Někteří z nich se dokonce diví tomu, proč si modelka u svých příspěvků nevypne komentáře, tak jako to udělal například Tomáš Vartecký, který se stal obětí podobných vulgarit kvůli rozchodu s Annou K. Tak uvidíme, zda na sebe Taťána Kuchařová nechá i dál plivat špínu, nebo se rozhodne pro větší soukromí.

Další články

Načítám